Ayurvedinen keittokirja — ruokavalio kehosi mukaan

Vaidya, Janesh; Qvick, Elin; Barrling, Malin; Elmund, Mia; Gestrin, Taina
Nimeke: Ayurvedinen keittokirja — ruokavalio kehosi mukaan
Tekijät: Vaidya, Janesh (Kirjoittaja)
Qvick, Elin (Kirjoittaja)
Barrling, Malin (Kirjoittaja)
Elmund, Mia (Kirjoittaja)
Gestrin, Taina (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522602923
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 37,00 € (33,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 191
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Ravinto
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Kansalliskirjaston asiasanat: ayurveda, kasvisruoat, kasvisravinto, vegetarismi, ruokavaliot, terveys, ruokaperinne, Intia
Ruoka lääkkeenä - ayurvedisiä reseptejä on kasvisruokakeittokirja, joka perustuu ikivanhaan intialaiseen terveysoppiin ja elämänfilosofiaan, ayurvedaan. Maailmankuulu ayurvedalääkäri Janesh Vaidya esittelee 80 herkullista ja ainutlaatuista reseptiä sekä ruokaklassikoista että uusista, kiinnostavista ruokalajeista.

Skandinavia kohtaa Intian keitoissa, salaateissa, piirakoissa, gratiineissa, curry-ruuissa, pihveissä, raakaruuissa, jälkiruuissa, välipaloissa, aamiaisissa, smoothieissa, juomissa sekä mausteseoksissa. Kaikki reseptit ovat huolella mietittyjä ja niissä käytetään luonnollisia ainesosia. Raaka-tuotteet, ainesosat ja valmistusmenetelmät on suunniteltu sopiviksi pohjoismaiseen keittiöön.

Ayurveda-ruokavalion tarkoituksena on ennen kaikkea syödä oman vartalotyypin mukaan, jotta saavuttaa tasapainon niin kehossa kuin elämässä ylipäätään. Monia resepteistä on täydennetty vinkeillä siitä, mitä ruoka-aineita kannattaa välttää tai vaihtaa toisiin, mikäli kärsii tietystä sairaudesta tai syö ruokaa, joka ei sovi omalle keholle. Kirjassa on reseptejä eri vartalotyypeille: vatalle, pittalle ja kaphalle. Oman vartalotyypin löytää helposti taulukoiden avulla.

Seuraamalla Vaidyan ruokavalio-ohjelmaa 21 päivän ajan, meillä on loistava mahdollisuus päästä eroon terveysongelmista ja tuntea itsemme terveemmiksi ja vahvemmiksi!


Suosittelemme myös: