Epätäydellisyyden lahjat — Unohda ulkoiset paineet ja ole oma itsesi

Brown, Brené
Nimeke: Epätäydellisyyden lahjat — Unohda ulkoiset paineet ja ole oma itsesi
Tekijät: Brown, Brené (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522603524
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 18,00 € (16,36 € alv 0 %)


Muut tekijät: Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 246
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kansalliskirjaston asiasanat: itsekasvatus, perfektionismi, luopuminen, henkinen hyvinvointi, onnellisuus, elämänhallinta
Vastaanotamme ympäristöstämme jatkuvasti mielikuvia ja viestejä, jotka kertovat millaiset ovat kauniit kasvot tai millaista on täydellinen elämä. Sosiaalisen ympäristön luomat paineet saavat useimmat meistä pelkäämään epäonnistumista ja esittämään jotain muuta kuin he ovat.

Teoksessaan Epätäydellisyyden lahjat Brené Brown esittelee kymmenen tienviittaa, jotka opastavat lukijaa matkalla kohti lempeämpää tapaa suhtautua omaan itseensä ja epätäydellisyyteensä. Kirjassa käsitellään erilaisia tapoja kehittää rohkeutta ja myötätuntoa niin itseä kuin muitakin kohtaan. Kun oman epätäydellisyytensä tiedostaa ja kohtaa lempeydellä, voi matka itsensä hyväksymiseen alkaa.

Tohtori Brené Brown on yhdysvaltalainen tutkija, kirjailija ja professori. Urallaan hän on tutkinut erityisesti, miten häpeän ja pelon yleismaailmalliset kokemukset vaikuttavat meihin, ja miten häpeänsietokyvyn harjoittaminen arkielämässä voi muuttaa tapamme elää, rakastaa, kasvattaa lapsiamme ja työskennellä. Basam Books on julkaissut suomeksi myös Brownin teokset En olekaan yksin (2012) ja Uskalla haavoittua (2013).


Suosittelemme myös: