Goal Mapping -menetelmä — Käytännön työkirja : Kuinka toteutat unelmasi

Mayne, Brian; Siitonen, Leena
Nimeke: Goal Mapping -menetelmä — Käytännön työkirja : Kuinka toteutat unelmasi
Tekijät: Mayne, Brian (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522604149
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 212
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Miksi jotkut ihmiset ovat paljon menestyvämpiä kuin toiset? Tämä polttava kysymys inspiroi Brian Maynea kehittämään Goal Mappping -menetelmän.

Goal Mapping on tunnettu ja hyväksi havaittu menetelmä tavoitteiden asettamiselle ja saavuttamiselle kaikilla elämänalueilla ja kaikissa pyrkimyksissä, niin yksilöille kuin ryhmille. Brian Maynen vuonna 1995 kehittämästä Goal Mapping -menetelmästä on tullut huikean suosittu yritysmaailmassa, opiskelijoiden koulutuksessa ja suuren yleisön keskuudessa.

Goal Mapping -menetelmä on ainutlaatuinen ja tehokas, koska:

- Se on yhdistelmä muinaista viisautta ja nopeutettua oppimista, jotka yhdessä tavoitteiden asettamista tukevien periaatteiden kanssa muodostavat kokonaisvaltaisen menestymisen filosofian.

- Siinä, missä perinteisissä tavoitteidenasettamismenetelmissä keskitytään vasemman aivopuoliskon sanoihin ja loputtomaan toistoon tavoitteiden iskostamiseksi alitajuntaan, Goal Mapping -menetelmä vaikuttaa sekä vasempaan että oikeaan aivopuoliskoon käyttämällä kuvia, alitajunnan kieltä ja yhdistämällä sanat, kuvat ja symbolit poikkeuksellisen tehon luomiseksi.

- Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen on kaikkien elämäntaitojen äiti: sen avulla voi hankkia monia muita taitoja ja kykyjä.

Goal Mapping -menetelmä on käytännön opaskirja, joka opettaa tämän erikoislaatuisen menetelmän ja ohjaa käyttämään sitä minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseksi. Mikä unelmasi sitten onkin, Goal Mapping -menetelmä voi auttaa sinua toteuttamaan sen.


Suosittelemme myös: