Himo

Ward, J.R.; Kielinen, Tanja
Nimeke: Himo
Tekijät: Ward, J.R. (Kirjoittaja)
Kielinen, Tanja (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522601247
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Langenneet enkelit 2
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 501
Tuoteryhmät: Viisas Kulttuuri
Muut
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Mustan tikarin veljeskunta -vampyyrisarjan kirjoittajalta: Langenneet enkelit -sarjan toinen osa!

Seitsemän kuolemansyntiä. Seitsemän pelastettavaa sielua. Langennut enkeli ja demoni käyvät säälimättömään kamppailuun toisiaan vastaan.

Isaac Rothe on kovan menneisyyden piinaama salaisten erikoisjoukkojen sotilas, jolla on edessään synkkä tulevaisuus. Salamurhaaja kintereillään hän joutuu telkien taakse, ja hänen kohtalonsa jää viehättävän oikeusavustajan Grier Childen käsiin. Näiden kahden toisiaan kohtaan tuntema vetovoima ajaa heitä kohti ongelmia, ja Jim Heron kertoo Isaacin sielun olevan vaarassa. Isaacin joutuessa mukaan Jimin ja demonin väliseen kissa ja hiiri -leikkiin, hänen on tehtävä vaikea päätös: voiko sotilas uskoa siihen, että ainoa toimiva ase pahaa vastaan on rakkaus?

J. R. Ward, oikealta nimeltään Jessica Bird, on useasti The New York Timesin ja USA Todayn bestsellerlistojen kärjessä viihtynyt kirjailija, joka asuu Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa aviomiehensä kanssa. Hän on oikeustieteen maisteri ja työskennellyt mm. suuren yliopistollisen sairaalan henkilöstöpäällikkönä. Nykyään Ward toimii täyspäiväisenä kirjailijana.


Suosittelemme myös: