Irtipäästämisen ihme — Matka vapauteen

Minkkinen, Sami
Nimeke: Irtipäästämisen ihme — Matka vapauteen
Tekijät: Minkkinen, Sami (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840515
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 12.10.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 12.10.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Irtipäästäminen on yksi elämän suurimpia ihmeitä. Energiamäärä, joka meiltä irtipäästämisen yhteydessä vapautuu, on valtavan suuri. Irtipäästämisen myötä tarvetta menneisyyden draamoille, katkeruudelle ja muille negatiivisille tunteille ei enää ole. Energiaa vapautuu uuden luomiseen.

Nykyinen olotilamme on monin tavoin seurausta menneisyydessä tehdyistä teoista ja tapahtumista. Tosiasia on, että luomme itse oman todellisuutemme, emme aina tietoisesti, mutta vähintäänkin alitajuisesti. Kuinka elämämme muuttuisi nyt, jos todella osaisimme päästää irti? Kuinka iso merkitys sillä olisi, jos pöytämme olisi puhdas? Mitä voisimmekaan tehdä?

Meitä ei ole tuomittu elämään tulevaisuutta menneisyytemme kautta, vaan meille on annettu irtipäästämisen lahja. Voimme alkaa elää omanäköistä elämää, ilman vanhoja uskomuksia ja rajoituksia. Menneisyyden ei tarvitse määrittää meitä. Tulevaisuus luodaan lopulta tulevaisuuden ajatuksista käsin, vapaana menneisyydestä.

Kirjan avulla opit NLP:n ja hypnoottisten menetelmien avulla keinot, joilla voimme irtipäästää niistä asioista, joita emme enää elämäämme halua. Askel askeleelta matkaamme kohti vapaampaa elämää ja uutta tulevaisuutta. Vapaus on se todellisuus, joka avautuu meille tämän kirjan lukemisen jälkeen.

Sami Minkkinen on televisiostakin tuttu, kokenut NLP-valmentaja ja suosittu hypnotisoija. Hänen intohimonaan on ihmisten auttaminen, valmentaminen ja ohjaaminen. Hänellä on kymmeniä tuhansia suomalaisia seuraajia eri somealustoilla.


Suosittelemme myös: