Kuinka elää kuolematta — Löydä ruoat, jotka tutkitusti ehkäisevät sairauksia ja edesauttavat toipumista

Greger, Michael; Stone, Gene
Nimeke: Kuinka elää kuolematta — Löydä ruoat, jotka tutkitusti ehkäisevät sairauksia ja edesauttavat toipumista
Tekijät: Greger, Michael (Kirjoittaja)
Stone, Gene (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522605429
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 1.10.2019
Ilmestymispäivä: 1.10.2019
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Muut tekijät: Danson, Juha (Kääntäjä)
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 574
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Ravinto
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Kansalliskirjaston asiasanat: ruokavaliot, ruoka-aineet, terveysvaikutukset, taudit, kansantaudit, ennaltaehkäisy, elintavat, elinikä
Minkälainen ruoka aiheuttaa sairauksia, ja mitä pitää syödä tervehtyäkseen?

Lääkärin kirjoittama terveysraamattu käy läpi länsimaiden yleisimmät kansantaudit ravitsemuksen näkökulmasta. Teos esittelee sairauksien pääasialliset syyt ja tutkimuksiin perustuvan laajan todistusaineiston helppotajuisesti ja kiihkottomasti. Sen mukaan terveyttä edistävä ruokavalio sisältää kasviksia, marjoja, hedelmiä, siemeniä, pähkinöitä, kokojyväviljaa ja varsinkin paljon vihreitä vihanneksia, kaaleja ja papuja.

Michael Greger haluaa tuoda ravintovallankumouksensa suoraan suuren yleisön tietoisuuteen, jotta valistaminen ei jäisi lääkäreiden varaan. Innoittajana on toiminut Gregerin oma isoäiti, joka 65- vuotiaana oli kuolemaisillaan kroonisiin sydänsairauksiin. Lääkehoito ja leikkaukset eivät enää auttaneet, mutta kasvisruokavalion ansiosta isoäiti toipui kolmessa viikossa lenkkeilykuntoon ja eli 96-vuotiaaksi.

Informatiivinen mutta viihdyttävä kirja on ollut myyntimenestys maailmalla. Michael Greger paketoi yhteen alan uusimman tutkimuksen ja käytännölliset ravinto ohjeet - jotta emme kuolisi sydänsairauksiin, syöpään tai diabetekseen. Kirjoittaja on noudattanut itse jo pitkään kehittämäänsä ruokavaliota ja osaa antaa vinkkejä siitä, miten sen saa sujuvasti yhdistettyä perheen arkeen.


Suosittelemme myös: