Machiavellista samuraihin — kohti innostavaa johtajuutta

Kurki, Leena; Kurki-Suutarinen, Matleena
Nimeke: Machiavellista samuraihin — kohti innostavaa johtajuutta
Tekijät: Kurki, Leena (Kirjoittaja)
Kurki-Suutarinen, Matleena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522602237
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 303
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: johtaminen, johtajuus, vaikuttaminen, luovuus, positiivisuus, johtajat, persoonallisuus, karisma
Johtajuus on kokemuksellista ja tapahtuu aina suhteessa toisiin ihmisiin ja heidän kokemuksiinsa. Hyvässä johtajuudessa olennaista on inhimillisen persoonan vapauden kunnioittaminen, näkemys orgaanisesta yhteydestä ihmisen ja yhteisön välillä sekä oikeudenmukaisen yhteiskunnan tavoittelu. Irrallisilla johtamisperiaatteilla ei tee mitään ilman kehystä, jonka kautta johtajan on mahdollista tarkastella ajatuksiaan ja rakentaa niistä integroitu perusta käytännön toimintansa ohjaajaksi. Tämän kehyksen rakennusmateriaalina toimii yhdistelmä idän ja lännen johtajuusajattelua.

Machiavellista samuraihin tarjoaa kansainvälistä johtajuutta parantavan syväluotaavan oppikurssin, jossa huomioidaan ihmisen, niin työntekijän kuin johtajan, kaikki puolet henkisyydestä karismaan. Kirjan avaamaa näkökulmaa ei ole Suomessa ennen nähty, ja se antaakin ajattelun aihetta kaikille johtajuuden parissa työskenteleville pienistä yksiköistä yhteiskunnalliseen tasoon saakka. Kirja sopii hyvin myös oppikirjaksi yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin.


Suosittelemme myös: