Maistele ja nauti — tasapainoiseksi tietoisen syömisen avulla

Thich Nhat Hahn; Cheung, Lilian; Porceddu, Lauri
Nimeke: Maistele ja nauti — tasapainoiseksi tietoisen syömisen avulla
Tekijät: Thich Nhat Hahn (Kirjoittaja)
Cheung, Lilian (Kirjoittaja)
Porceddu, Lauri (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522601063
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 1. painos, 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 304
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: laihdutus, painonhallinta, syöminen, tietoisuus, tietoinen läsnäolo, buddhalaisuus, zenbuddhalaisuus, mietiskely, henkinen kasvu
Lempeä painonhallinnan opas maailmankuululta zenmestarilta Thich Nhat Hanhilta ja ravintofysiologi Lilian Cheungilta.

Minkä vuoksi syöt sitä, mitä syöt? Millä tavalla syöt ja miltä sinusta tuntuu syönnin jälkeen? Miten suhtaudut liikuntaan? Maistele ja nauti - tasapainoiseksi tietoisen syömisen avulla esittelee helposti omaksuttavia tapoja, joiden avulla opit havainnoimaan ja tiedostamaan, mikä motivoi sinua pysymään terveenä ja mikä estää sitä.

Kirjan oivallusten ansiosta ylität esteesi ja saat kiinni terveestä elämäntavasta ja painonhallinnasta. Kirja sisältää runsaasti helppoja tietoisen läsnäolon harjoituksia syömiseen ja liikkumiseen.

Thich Nhat Hanh on vietnamilainen runoilija, zenmestari ja rauhanaktivisti. Hän asuu Luumukylän meditaatioyhteisössä Lounais-Ranskassa. Basam Books on aiemmin julkaissut häneltä teoksen Puhtaan maan polulla (1996), Ei kuolemaa, ei pelkoa (2003), Viha (2011) ja Opas kävelymeditaatioon (2012).

Tohtori Lilian Cheung toimii terveydenedistämisen ja viestinnän johtajana Harvard School of Public Healthin ravitsemustieteenlaitoksella. Hänen työnsä keskittyy ravintotieteen havainnollistamiseen ja yhteiskunnallisiin ohjelmiin, jotka ohjaavat lapsia, aikuisia ja perheitä kohti terveempiä elämäntapoja.


Suosittelemme myös: