Mietiskellen menestykseen — sisäisen etsinnän hakutuloksia

Tan, Chade-Meng; Hellsten, Ritva
Nimeke: Mietiskellen menestykseen — sisäisen etsinnän hakutuloksia
Tekijät: Tan, Chade-Meng (Kirjoittaja)
Hellsten, Ritva (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522601322
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 302
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tietoinen läsnäolo, tunneäly, onnellisuus, tietoisuus, itseluottamus, tunteet, henkinen kasvu, mietiskely
Search Inside Yourself- kurssi suunniteltiin alun perin Googlen henkilökunnalle. Sen oli määrä olla koulutusohjelma, joka muuttaisi parhaiden ja älykkäimpien työntekijöiden elämän yrityksessä, joka on maailman innovatiivisimpia, menestyksekkäimpiä ja tuottavimpia.

Search Inside Yourself- ohjelmaa ovat olleet luomassa zenmestari, toimitusjohtaja, Stanfordin yliopiston tutkija sekä Daniel Goleman - mies, joka ensimmäisenä kirjoitti tunneälystä - ja se perustuu lujasti tieteeseen ja on ilmaistu tavalla, jonka jopa Mengin kaltaiset skeptiset, pakonomaisen pragmaattiset insinöörinaivot voivat hyväksyä.

Hae sisältäsi opettaa, kuinka voit halutessasi tyynnyttää mielesi ja palauttaa sen luontaiseen onnellisuuden tilaansa. Se auttaa sinua syventämään tietoisuuttasi tavalla, joka vahvistaa itseluottamusta, empatiaa ja myötätuntoa, mistä puolestaan seuraa erinomainen johtajuus.


Suosittelemme myös: