Onnistu ja menesty kaikissa tavoitteissasi

Grant Halvorson, Heidi
Nimeke: Onnistu ja menesty kaikissa tavoitteissasi
Tekijät: Grant Halvorson, Heidi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522606167
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 11,00 € (10,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 280
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: T17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Miksi onnistumme tai epäonnistumme? Palkittu sosiaalipsykologi Heidi Grant Halvorson porautuu suoraan onnistumisen ytimeen ja tapoihin tavoitteiden saavuttamisen takana.

Onnistu kokoaa tohtori Grant Halvorsonin tutkimukset käytännönläheisiksi strategioiksi, jotka muuttavat välittömästi tapaasi ratkaista ongelmia. Kirjan avulla opit asettamaan oikeanlaisia tavoitteita, kehittämään tahdonvoimaasi ja välttämään epäonnistumiseen johtavaa ajattelua.

Olipa tehtäväsi motivoida ja valmentaa muita kohti tavoitteitaan, löytää omaan ajatteluusi sopivat strategiat tai jatkaa kohti tavoitettasi epäonnistumisen jälkeen, tämä kirja on sinulle. Kirjan käytännölliset neuvot toimivat niin yritysmaailmassa, urheilussa, opiskelussa kuin ihmissuhteissakin.

Heidi Grant Halvorson on sosiaalipsykologian tohtori ja konsultti. Grant Halvorson kuuluu Amerikan psykologiyhdistykseen ja erittäin arvostettuun Kokeellisen sosiaalipsykologian yhdistykseen. Hän kirjoittaa mm. Psychology Today -lehteen ja on kysytty puhuja alansa konferensseissa. Grant Halvorson asuu Eastonissa, Pennsylvaniassa.


Suosittelemme myös: