Rakkauden periaate

Loyd, Alexander
Nimeke: Rakkauden periaate
Tekijät: Loyd, Alexander (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522602794
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 11733098
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 3. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 342
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakkaus, stressinhallinta, energia, elämänhallinta, itsehoito, itsekasvatus, elämäntaito
Ulkoisiin tavoitteisiin keskittymistä ja tahdonvoiman hyödyntämistä tarjotaan usein takuuvarmoina keinoina menestyksen saavuttamiseen. Ne eivät toimi kovin hyvin, koska ne eivät poista todellista ongelmien aiheuttajaa, stressiä. Stressin on tieteellisesti todistettu olevan käytännössä kaikkien fyysisten ja henkisten ongelmien takana.

Tämän kirjan avulla stressi talttuu vain neljässäkymmenessä päivässä. Kun ymmärrämme, miten kaikkein suurin periaate, rakkaus, toimii kehossamme ja mielessämme, löydämme vastauksen ongelmiimme. Rakkauden periaate poistaa henkilökohtaiset esteet, jotka ovat terveytemme, vaurautemme ja ihmissuhteidemme tiellä.

Alexander Loyd, FT, on psykologian ja neurolääketieteen tohtori. Hän on Paranemisen avainten (The Healing Codes) luoja. Paranemisen avaimen myötä Loydin yksityisvastaanotosta on kasvanut yksi maailman suurimmista ja suosituimmista. Suomeksi julkaistu Paranemisen avain - The Healing Code (8. korjattu painos 2014) on Viisas Elämän myydyimpiä teoksia.


Suosittelemme myös: