Sielukas johtaminen

Chopra, Deepak
Nimeke: Sielukas johtaminen
Tekijät: Chopra, Deepak (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522604392
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kansalliskirjaston asiasanat: johtaminen, johtajuus, johtajat, henkisyys, henkinen kasvu, itsekasvatus, tietoisuus, elämänfilosofia
Millainen on hyvä johtaja? Menestyskirjailija Deepak Chopra esittelee tässä kirjassa uuden tavan hahmottaa johtamista ja sen mahdollisuuksia.

Johtajia tarvitaan kaikkialla, missä ihmiset puhaltavat yhteen hiileen jotakin saavut- taakseen liikemaailmassa, politiikassa, perheissä ja urheilukentillä. Taitava johtaja osaa käyttää sisäistä viisauttaan ymmärtääkseen johtamiensa ihmisten erilaisia tarpeita ja tukeakseen heitä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamisessa. Innostuakseen ryhmä tarvitsee ennen kaikkea yhtä asiaa: viisasta ja sielukasta johtajaa.

Kukaan ei ole täydellinen johtaja aloittaessaan, mutta jokainen voi kehittyä taitavaksi johtajaksi. Chopra on kouluttanut toimitusjohtajia ja muita huippuosaajia useiden vuosien ajan ja kartoittanut periaatteet, jotka pätevät hyvään johtajuuteen alasta ja ympäristöstä riippumatta. Sielukas johtaminen esittelee seitsemän kohdan tien hyvään johtajuuteen ja antaa selkeät välineet sisäisen viisauden kehittämiseksi ja vaalimiseksi.

Deepak Chopra on lääkäri, kirjailija ja luennoitsija, jonka kirjoja on käännetty kymmenille kielille ja myyty miljoonia kappaleita. Basam Books on aiemmin julkaissut Chopralta suomeksi teokset Salaisuuksien kirja (2009), Varjominä (2010) ja Maailmankatsomusten taistelu - tiede vs. henkisyys (2013) yhdessä Leonard Mlodinowin kanssa.


Suosittelemme myös: