Sisäinen lepatus - Herkän ihmisen tietokirja

Satri, Janna
Nimeke: Sisäinen lepatus - Herkän ihmisen tietokirja
Tekijät: Satri, Janna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522605207
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 211
Tuoteryhmät: Viisaat Klassikot
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: T17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kansalliskirjaston asiasanat: sensitiivisyys, persoonallisuuden piirteet, temperamentti, ujous, introversio, vuorovaikutus, sosiaalinen vuorovaikutus, ihmissuhteet, sosiaaliset taidot, työelämä, stressinhallinta, itsetuntemus, elämäntaito
Noin 15-20 prosenttia ihmisistä on herkkiä eli erityisen sensitiivisiä. Heillä on herkät aistit ja he havainnoivat tarkasti ympäristöään ja sisäistä maailmaansa. Herkän ihmisen tunteet ja sisäinen reagointi ovat voimakkaita, mutta ne jäävät usein näkymättömiin. Herkille ihmisille on tyypillistä vetäytyä tarkkailijoiksi uusissa tilanteissa.

Herkkyys on sekä siunaus että kirous. Se tarjoaa pieniä iloja ja sisäisiä rikkauksia mutta altistaa myös ulkopuolisuuden ja erilaisuuden kokemukselle. Herkästi kuormittuva hermosto saattaa muodostua todelliseksi ongelmaksi arjen rutiineissa.

Sisäinen lepatus tarjoaa itseymmärryksen avaimia itsensä herkiksi tunnistaville ja tietoa kaikille aiheesta kiinnostuneille. Keskeisenä teemana on oman yksilöllisyyden ymmärtäminen ja huolen pitäminen omasta hyvinvoinnista. Kirja on myös oiva apuväline niille, jotka elävät herkkien ihmisten kanssa, oli kyse sitten kodista tai työpaikasta.


Suosittelemme myös: