Uuden henkisyyden voima — tie myötätuntoon ja oman kutsumuksen toteuttamiseen

Bloom, William; Heinonen, Tapani
Nimeke: Uuden henkisyyden voima — tie myötätuntoon ja oman kutsumuksen toteuttamiseen
Alkuteos: The power of modern spirituality
Tekijät: Bloom, William (Kirjoittaja)
Heinonen, Tapani (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522600899
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 1. painos, 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 271
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO asiasanat: henkisyys, spiritualiteetti, elämänkatsomus, elämänfilosofia, elämän tarkoitus, henkinen kasvu, itsekasvatus, mielenrauha, empatia, itsensä toteuttaminen, mietiskely, tietoinen läsnäolo, uskonto (uskominen)
"Jokaisella meistä on ollut uskonnollisia kokemuksia - useimmat vain eivät osaa tulkita niitä sellaisiksi." - William Bloom

Uuden henkisyyden voima käsittelee arkijärkevästi ja selkein sanoin kysymyksiä, joihin yhä useammat kaipaavat vastauksia hakiessaan avarampaa elämänkatsomusta kapean tunnustuksellisen uskonnollisuuden sijaan. William Bloom jakaa kirjassaan kauan kaivattua selkeyttä ja esittää oman vallankumouksellisen näkemyksensä uuden henkisyyden luonteesta.

Bloom seuloo innostavasti kirjoitetussa teoksessaan uskontojen yhteisiä piirteitä ja tunnistaa niistä kolme yhteistä ydinajatusta, joita kuka hyvänsä voi soveltaa henkilökohtaisesta taustasta, persoonallisuudesta ja uskomuksista huolimatta siten, että elämästä tulee mielekkäämpää.

William Bloom kuuluu brittien johtaviin henkisen kasvun kouluttajiin ja kirjoittajiin. Hänellä on yli kolmikymmenvuotinen kokemus tutkimus- ja opetustyöstä aiheen parissa. Bloom on perustanut ja on mukana johtamassa Holistisen henkisyyden säätiötä, (Foundation for Holistic Spirituality) ja Spiritual Companions -projektia.


Suosittelemme myös: