Viisi tiibetiläistä harjoitusta

Kilham, Christopher S.; Siitonen, Leena
Nimeke: Viisi tiibetiläistä harjoitusta
Alkuteos: The five Tibetans
Tekijät: Kilham, Christopher S. (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522601254
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 22,00 € (20,00 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 11706936
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 3. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 99
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisaat Klassikot
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kansalliskirjaston asiasanat: jooga, mietiskely, harjoitukset, chakrat, kundalinijooga, hyvinvointi, rentoutus, itämainen filosofia, Tiibet
Viitenä tiibetiläisenä riittinä tunnetut tiibetiläiset joogaliikkeet ovat peräisin Himalajalta. Päivittäin tehtynä ne vievät vain hetken aikaa mutta lisäävät merkittävästi fyysistä voimaa, energiaa ja notkeutta sekä mielen selkeyttä. Liikkeitä kutsutaan myös viideksi nuorentumisriitiksi. Ne löysivät tiensä länteen 1920-luvulla, jolloin eläkkeellä oleva englantilainen armeijan upseeri oppi ne tiibetiläisesssä luostarissa.

Riittien säännöllinen harjoittaminen lieventää lihasjännitystä ja hermoston stressiä, edistää ruoansulatusta, vahvistaa sydäntä ja verisuonia, energisoi ja tasapainottaa chakroja sekä edistää rentoutumista ja hyvinvointia. Liikkeiden avulla tehostat kehon ja mielen luontaista voimaa, terävöität aistejasi ja valjastat energiasi sisäiseen muutostyöhön.

Christopher Kilham on opettanut liikkeitä vuodesta 1978 alkaen tuhansille ihmisille, jotka haluavat elää terveellisemmin.

Viisi tiibetiläistä riittiä on vakiinnuttanut asemansa klassikkona joogan harjoittajien ja opettajien parissa. Tässä uudessa laitoksessa kirjoittaja kertoo omista myönteisistä kokemuksistaan harjoitettuaan riittejä yli 30 vuoden ajan, myös matkaillessaan laajasti maailmalla, ja tarkastelee viiden tiibetiläisen henkisiä ulottuvuuksia sekä voimakasta vaikutusta, joka niillä on terveyteen, pitkään ikään ja terveeseen ikääntymiseen.


Suosittelemme myös: