15 tarinaa hyvinvoinnista

Tolppola, Johanna
Nimeke: 15 tarinaa hyvinvoinnista
Tekijät: Tolppola, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522608581
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hyvinvointi, käsitykset, kokemukset, elämänmuutokset, elämänhallinta, tavoitteet, itsensä toteuttaminen, selviytyminen, onnellisuus, elämäntaito, niksit, henkilökuvat (henkilöhistoria)
Miten arvomaailma muuttuu, jos tuore äiti sairastuu syöpään, tai miten voi uskoa itseensä niinä hetkinä, kun kukaan muu ei usko?

Viisitoista tarinaa hyvinvoinnista kerää yhteen suomalaisten somevaikuttajien henkilökohtaisia tarinoita elämästä, rohkeudesta ja onnellisuudesta. Oman tarinansa kertovat muun muassa Sara Vanninen, Eveliina Tistelgren, Marjaana Lehtinen ja Monna Pursiainen.
He puhuvat käännekohdista, jotka ovat muuttaneet heidän käsityksensä hyvinvoinnista. Tarinoista opit ottamaan haltuun vaikuttajien käytännölliset keinot hallita elämän kaaoskohtia ja tarkastelemaan ongelmia ratkaisukeskeisesti. Kirja johdattelee sinua löytämään oman tiesi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kirjan kirjoittaja Johanna Tolppola on markkinoinnin moniosaaja ja vaikuttaja, uraäiti, joka kannustaa kaikkia hyvinvoinnin tielle. Koskettavat tarinat toimittanut Päivi Ekola työskentelee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa Fit-lehden päätoimittajana.


Suosittelemme myös: