21 rituaalia, jotka muuttavat elämäsi

Cheung, Teresa
Nimeke: 21 rituaalia, jotka muuttavat elämäsi
Alkuteos: 21 Rituals to Change Your Life
Tekijät: Cheung, Teresa (Kirjoittaja)
Tuomaala, Tuija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522608765
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Alkuteos: 21 Rituals to Change Your Life
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 238
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, itsekasvatus, itsensä toteuttaminen, onni, mielenrauha, harjoitukset
Miten pienet teot mahdollistavat suuren, pysyvän muutoksen?

Kun omat teot lähettävät positiivisia signaaleja, se tuo elämääsi paljon hyvää. Bestseller-kirjailija Theresa Cheungin oivaltava kirja osoittaa, miten pienet, helpot rituaalit toimivat alkusysäyksenä suurelle elämänmuutokselle. Entä jos et ottaisikaan puhelintasi esiin heti herättyäsi, vaan pyhittäisit aamuhetken ihan itsellesi esimerkiksi venyttelemällä?

Myös ihmissuhteissa teot puhuvat enemmän kuin mitkään sanat: tarjoa apuasi tuntemattomalle tai halaa ihmistä, joka on sinulle tärkeä. Toisin kuin usein luullaan, muutos parempaan ei vaadi ”elämää suurempia” tapahtumia tai päätöksiä, vaan pieniä, jokapäiväisiä rituaaleja, joilla on suunnaton vaikutus onnelliselle, merkityksekkäämmälle elämälle.

Theresa Cheung on menestyskirjailija ja esiintyjä, joka on perehtynyt ihmisen henkiseen kasvuun ja kehitykseen. Kymmenille kielille käännetyissä kirjoissaan hän nojaa paitsi omiin kokemuksiinsa myös tutkimustietoon ja tekee lisäksi yhteistyötä tutkijoiden kanssa. Cheungilta on aiemmin suomennettu teos 21 rituaalia, jotka vahvistavat intuitiotasi.


Suosittelemme myös: