Titaanien työkalut — Elämänohjeita huippumenestyjiltä ja supertähdiltä

Ferriss, Timothy
Nimeke: Titaanien työkalut — Elämänohjeita huippumenestyjiltä ja supertähdiltä
Alkuteos: Tools of Titans
Tekijät: Ferriss, Timothy (Kirjoittaja)
Utterström, Timo (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522606396
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 45,00 € (40,91 € alv 0 %)

Alkuteos: Tools of Titans
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 687
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisaat Klassikot
Viisas Mieli
Viisas Ravinto
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, elämänhallinta, hyvinvointi, menestyminen, elintaso, terveys, fyysinen kunto, kokemukset
Mitä maailman menestyneimmät ihmiset tekevät aamun ensimmäisenä tuntina? Miten he treenaavat, ja miksi? Mitä kirjoja he suosittelevat, ja minkälaista ravintoa he syövät?

The Tim Ferriss Show on yksi maailman kuunnelluimmista podcasteista: yli sata lähetystä on kerännyt jo ravisuttavat 80 miljoonaa latausta. Jokaisessa jaksossa Tim haastattelee yhtä titaania - maailmanluokan tähtiä, bisnesguruja, tieteilijöitä, viihdetähtiä, urheilijoita jne. Uudessa kirjassaan Ferriss kiteyttää vieraidensa ydinsanoman terveydestä, taloudesta ja elämänviisaudesta. Ferriss käy läpi jokaisen titaanin kanssa (mm. Jamie Foxx, Arnold Schwartzenegger ja Cheryl Strayed) muutamia yksinkertaisia keinoja, elämänohjeita ja vinkkejä elämänlaadun ja työtuloksen parantamiseksi. Väliin Ferriss ujuttaa omantakeiseen tyyliinsä tarinoita ja pohdintoja ja omia kokemuksiaan titaanien antamista työkaluista.

Tools of Titans on äärimmäinen self-help-opus. Titaanien työkaluilla jokainen voi nikkaroida elämästään parempaan kuin koskaan ennen, oli kyse sitten rahasta, fyysisestä kunnosta, inspiraatiosta tai terveydestä ja hyvinvoinnista.


Suosittelemme myös: