Mielen voima oppimisessa

Virolainen, Harri; Virolainen, Ilkka
Nimeke: Mielen voima oppimisessa
Tekijät: Virolainen, Harri (Kirjoittaja)
Virolainen, Ilkka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522606808
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 356
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: oppiminen, oppimiskyky, uskomukset, tunteet, motivaatio, itseohjautuvuus, tavoitteet, oppimistulokset, flow-tila, rentoutus, uni (lepotila), ravinto, liikunta, oppimisympäristö, opetus
Jokaisen on mahdollista oppia nopeasti uusia tietoja ja taitoja. Kolmannessa Mielen voima -sarjan kirjassaan Harri ja Ilkka Virolainen jakavat lukijoille tehokkaan oppimisen salaisuuden sekä kertovat, miten opettamista ja oppilaitoksia voidaan kehittää tukemaan oppilaan hyvinvointia ja oppimista.

Suurimmat esteet ihmisen oppimiskyvylle löytyvät rajoittavista uskomuksista sekä sopimattomista oppimistavoista. Kirja tarjoaa työkaluja oppimiskyvyn, ajattelun ja ongelmanratkaisutaidon kehittämiseen. Se soveltuu jokaiselle, joka haluaa edistää omaa oppimiskykyään, sekä opettajille, kouluttajille, oppilaitosten johtajille ja henkilöstöjohtajille.

Harri ja Ilkka Virolainen ovat erinomaisia esimerkkejä mahtavasta oppimiskyvystä, sillä molemmilla on neljä maisterin tutkintoa ja yksi tohtorin tutkinto. He ovat toimineet erilaisissa opetus- ja koulutustehtävissä noin 20 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla ja voittaneet lukuisia opetus- ja koulutuspalkintoja.


Suosittelemme myös: