Aamumeditaatiot — Lempeä herätys päivään

Nevalainen, Sanni
Nimeke: Aamumeditaatiot — Lempeä herätys päivään
Tekijät: Nevalainen, Sanni (Kirjoittaja)
Nevalainen, Sanni (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523841185
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 12.4.2023
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 1t 0m 16s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: aamu, herääminen, meditaatio
Herättelevä ja lempeä Aamumeditaatiot -äänite sisältää kaksi noin puolen tunnin meditaatiota:

1. OSA - HERÄTTELEVÄ AAMUMEDITAATIO (kesto 00:30:48)
Aamumeditaatioiden ensimmäinen osa herättelee sinua rakkaudellisesti uuteen päivään. Tämän meditaation avulla voit välttää kiireen tunteen ja luoda ihanan päivän. Kun suot itsellesi joka aamu tasapainottavan meditaatiohetken, voit kokea ihmeellisen muutoksen koko elämässäsi. Antaudu hoivattavaksi ja anna sydämen viisauden, rakkauden ja intuition ohjata päivääsi. Sisäisen aurinkosi loisto kirkastaa päivääsi - sinä olet valo!

2. OSA - LUO PÄIVÄSI JA ELÄMÄSI (kesto 00:29:28)
Heti ensimmäisen meditaation jälkeen alkava toinen meditaatio auttaa sinua luomaan upean päivän ja unelmiesi elämän. Lempeällä mielikuvamatkalla kohtaat useita versioita itsestäsi ja voit astua niistä sinulle sopivimpaan. Matkalla tapaat myös viisaan tulevaisuuden minäsi ja kuljet elämänpolullasi eteenpäin. Toista meditaatiota usein luodaksesi elämää rakkaudesta ja valosta käsin. Meditaation avulla löydät aidoimman ja kirkkaimman itsesi.

SANNI NEVALAINEN on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Hän pitää Enkelikoulua ja muita kursseja henkimaailman kanssa, on henkinen valmentaja sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia. Aamumeditaatiot on jatkoa Sannin suuren suosion saavuttaneille kirjoille, korteille ja laajalle valikoimalle meditaatioita, jotka Viisas Elämä on julkaissut. www.valonvoimaa.fi

Kannen maalaus: Aurinkoportti, Sanni Nevalainen


Suosittelemme myös: