ADHD-lapsen toiveet ja tarpeet — Opas vanhemmille onnistuneeseen arkeen ja elämään

Saline, Sharon
Nimeke: ADHD-lapsen toiveet ja tarpeet — Opas vanhemmille onnistuneeseen arkeen ja elämään
Alkuteos: What Your ADHD Child Wishes You Knew
Tekijät: Saline, Sharon (Kirjoittaja)
Markham, Laura (Esipuheen kirjoittaja)
Haavisto, Laura (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841192
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.8.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: What Your ADHD Child Wishes You Knew
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 327
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Perhe
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ADHD, neuropsykiatriset häiriöt, lapset (ikäryhmät), nuoret, kotikasvatus, koulunkäynti, vanhemmuus, tunnetaidot, tunteet, sosiaaliset taidot, toiminnanohjaus (psykologia), arki, perhe-elämä
Tue ja kannusta ADHD-lasta kohti onnistumisia ja pysyviä muutoksia.

Toistuvatko lasten ja nuorten haasteet läksyjen, kotiaskareiden ja harrastusten kanssa perheessäsi päivittäin? Tämä oivaltava ja käytännönläheinen opas on juuri sinulle. Teoksen tosielämän esimerkit ja neuvot selvittävät, miten vanhemmat voivat muuttaa yhteistä dynamiikkaa ja auttaa ADHD-lapsia onnistumaan.

Kokenut psykologi Sharon Saline perehtyy kirjassaan lasten ja nuorten kokemuksiin tarkkaavaisuushäiriöstä. Salinen menestysresepti kannustaa toimimaan yhteistyössä, joka motivoi ja innostaa lasta tekemään positiivisia muutoksia.

Kirjassa käsitellään muun muassa yhteisten tavoitteiden asettamista, opiskeluhaasteiden helpottamista, ystävyyssuhteiden muodostamista, järjestelmällisyyden kohentamista sekä muiden arkipäiväisten haasteiden selättämistä. Kirjan harjoitusten ja helposti muistettavien tekniikoiden avulla löydät useita erilaisia käytännöllisiä tapoja pysyviin muutoksiin.

Sharon Saline on psykologian tohtori, joka työskentelee erityisesti ADHD-lasten ja -nuorten sekä mielenterveyskuntoutujien parissa. Hän on puhunut tarkkaavaisuushäiriöstä ja kehittyvistä aivoista Yhdysvalloissa ja maailmalla. Salinen koulutukset ja työpajat ovat keränneet useita tuhansia osallistujia vanhemmista opettajiin ja mielenterveyden ammattilaisiin.


Suosittelemme myös: