Aikamatka — Sielun reissukirja

Khalsa, Inderjit Kaur
Nimeke: Aikamatka — Sielun reissukirja
Tekijät: Khalsa, Inderjit Kaur (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522609571
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 208
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jooga, opettajat, henkisyys, mietiskely, chakrat
Opas oman totuuden etsijöille

Aikamatka - Sielun reissukirja vie tutkimusmatkalle henkisyyteen. Se käsittelee elämän suuria kysymyksiä: Mistä me olemme tulleet tähän maailmaan? Mikä on tehtävämme maan päällä? Mitä meille tapahtuu, kun meistä jonakin päivänä aika jättää?

Aikamatkan tapahtumat sijoittuvat eri kaupunkeihin ja maihin. Matka kulkee Suomesta Yhdysvaltojen kautta Turkkiin. Eri uskonnot, jooga ja meditaatio auttavat löytämään vastauksia olemassaolon ihmeeseen. Joskus satunnaiselta vaikuttavat kohtaamiset ohjaavat elämän uuteen suuntaan. Välillä tärkeä tieto löytyy tähtien tai kirjojen välityksellä. Henkisyys on mielentila, johon pääsee montaa eri tietä. Inderjit Kaur Khalsa kertoo kirjassaan oman tarinansa ja rohkaisee kysymään: millainen on sinun matkakertomuksesi?

Inderjit Kaur Khalsa on joogaopettaja, elokuvaohjaaja, kirjailija ja Kundaliinijooga Helsingin perustaja. Aikamatka - sielun reissukirja on Inderjitin neljäs julkaistu teos, joka jatkaa aiemmin ilmestyneiden kirjojen jalanjäljissä itsetutkiskelun, luovuuden ja meditaation teemoja käsitellen.


Suosittelemme myös: