Alitajunnan voima — Kuinka pääset eroon pelosta ja ahdistuksesta

Schaub, Friedemann
Nimeke: Alitajunnan voima — Kuinka pääset eroon pelosta ja ahdistuksesta
Alkuteos: The Fear & Anxiety Solution
Tekijät: Schaub, Friedemann (Kirjoittaja)
Poutiainen, Hannu (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522602978
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 11705349
Alkuteos: The Fear & Anxiety Solution
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ahdistus, pelko, piilotajunta, itsetunto, voimaantuminen, itsetuntemus, elämänhallinta, itsehoito
Alitajunnan voima esittelee tohtori Friedemann Schaubin kehittämän menetelmän, jonka avulla pääset eroon pelosta ja ahdistuksesta.

Koemme pelon ja ahdistuksen tunteita usein aivan arkisissa tilanteissa. Toisista pelot ja ahdistus kuitenkin saavat yliotteen, jolloin niiden kielteiset ja rajoittavat vaikutukset alkavat näkyä kehon ja mielen hyvinvoinnissa. Schaubin mukaan ratkaisu ongelmaan on alitajuntamme, joka on näiden haastavien tunteiden lähde sekä samalla avain niiden ymmärtämiseen.

Teoksessa esitellään Schaubin kehittämä voimaannuttamismenetelmä, jonka avulla voit oppia hyödyntämään alitajuntaasi itsetuntemuksen ja itsevarmuuden lähteenä. Sen avulla opit ymmärtämään pelon ja ahdistuksen toimintamekanismeja ja saat käyttöösi työkaluja, joiden avulla voit vapauttaa mielesi näiden kielteisten tunteiden kahleista. Schaubin menetelmässä yhdistyvät muun muassa NLP (neurolingvistinen ohjelmointi), kliininen hypnoterapia, aikajanaterapia (Time Line TherapyTM) ja meditaatio.


Suosittelemme myös: