Ansaitset parempaa — Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi

Rantanen, Marjo
Nimeke: Ansaitset parempaa — Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi
Tekijät: Rantanen, Marjo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841338
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 8.3.2024
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 221
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jaksaminen, vahvuudet (psykologia), resurssit, stressinhallinta, itsetuntemus, ilo, henkinen hyvinvointi, persoonallisuuden piirteet, lapsuus, itsekasvatus
Hyödynnä vahvuutesi paremmin ja selätä turha stressi.

Oletko uupumassa jatkuvasti kasvavan työtaakan alle, jämähtämässä urallesi tai vaarassa sopeutua liian kuormittavaan ihmissuhteeseen? Huomaatko usein pohtivasi omaa arvoasi, jaksamistasi ja mitä tulevaisuudessa ehkä haluaisit?

Tunnelmamuotoilun kehittäjänä tunnetun Marjo Rantasen uutuusteos Ansaitset parempaa on kirja erilaisista voimavaroista ja taipumuksista, jotka löytyvät matkatessasi maailman kiinnostavimpaan kohteeseen: omaan minään. Kirjassa Rantanen avaa miten jungilainen sisäinen lapsi eli kolmas funktio lisää iloa ja tasapainoa elämäsi eri vaiheissa.

Kirjan avulla opit muun muassa tunnistamaan omat luontaiset vahvuutesi ja voimanlähteesi. Voit löytää uudenlaisen yhteyden sisäiseen lapseesi ja lapsuuden aarteisiin. Teoksen neuvoilla pystyt erottamaan haastavat ihmissuhteet ja miten voit suojella omia voimavarojasi. Opit hallitsemaan omaa stressiluuppiasi, joka voi pahimmillaan uuvuttaa ja estää sinua saavuttamasta tärkeitä tavoitteita.

Kirja on jatkoa aiemmin ilmestyneelle teokselle Tunnelman voima (Viisas Elämä, 2022).

Marjo Rantanen on erilaisiin ajattelutyyleihin erikoistunut lisenssivalmentaja, tietokirjailija ja palkittu ammattipuhuja. Hänellä on yli 10 vuoden rautainen kokemus valmentamisesta sekä liike-elämässä että sote-alalla. Marjo valmentaa asiantuntijoita, esihenkilöitä, johtoryhmiä sekä ryhmädynamiikkaa ja henkilökemioita. Marjo on Speakersforumin palkittu Vuoden puhuja 2019 ja All Stars 2021 -voittaja. Hänen aiempia kirjojaan ovat Tunnelmamuotoilu (Alma Talent, 2016), Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018) ja Tunnelman voima (Viisas Elämä, 2022).


Suosittelemme myös: