Avaudu sisäiselle valolle

Enqvist, Mervi
Nimeke: Avaudu sisäiselle valolle
Tekijät: Enqvist, Mervi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841543
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 4.10.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 4.10.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Löydä tiesi takaisin kotiin, omaan sisäiseen viisauteen,
valoon ja iloon.

”Kun ilo ja nauru kuplivat sisällämme, myös chakrojen energiat asettuvat tasapainoon. Onnellisuus ja sisäinen valoisuus ovat jokaisen askeleemme todellinen päämäärä. Vilpitön nauru ja ilo vievät meitä perille nopeammin kuin mikään muu.”

Pieni lapsi on puhdasta valoa ja suoraa rakkautta. Hän ei koe erillisyyttä vaan kaiken kattavan yhteyden kaiken elollisen kanssa. Kasvaessamme alamme vaistomaisesti suojata omaa puhdasta ydintä. Iän myötä suojakerrokset lisääntyvät, kunnes emme enää tunnista itseämme. Yhteys itseen on kadonnut.

Avaudu sisäiselle valolle on kolmivaiheinen opas Mervi Enqvistin kehittämään Energy Activation -menetelmään, jonka avulla lukija voi oppia poistamaan suojakerroksiaan ja palaamaan takaisin omaan keskukseen. Kirjan ensimmäisessä osassa tutkitaan ja vapautetaan omia varjoja Chakrapolku®-menetelmällä. Toisessa osiossa opitaan tunnistamaan mielen, fyysisen kehon ja muiden energiakehojen vaikutus. Viimeinen vaihe on Sydänmeditaatio, joka auttaa palaamaan takaisin omaan keskukseen, omaan valoon ja ytimeen.

Matka taittuu kundaliinijoogan, hengitys- ja mindfulness-harjoitusten sekä meditaation avulla. Voit edetä matkaa viikko kerrallaan tai omaan rauhalliseen tahtiin. Kirja antaa sinulle ajatus- ja kirjoitustehtäviä, jotka sopivat kunkin viikon teemaan. Työkaluina käytetään värejä, numerologiaa, hengitystä sekä kundaliinijoogan kehoa ja mieltä voimistavia harjoituksia.

Mervi Enqvist (Inderjit Kaur Khalsa) on kirjailija, kundaliinijoogan opettaja, Energy Activation -menetelmän luoja ja kehittäjä, sekä elokuvaohjaaja. Hän on aikaisemmin kirjoittanut viisi kirjaa joogasta ja henkisyydestä, joista
viimeisin on Kadotettu tieto - Muinaiskansojen viesti maailmalle (Viisas Elämä, 2023).


Suosittelemme myös: