Babylonin rikkain mies

Clason, Georg S.
Nimeke: Babylonin rikkain mies
Alkuteos: The Richest Man In Babylon
Tekijät: Clason, Georg S. (Kirjoittaja)
Utterström, Timo (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840713
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 17.11.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Alkuteos: The Richest Man In Babylon
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Viisaat Klassikot
Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkilökohtainen talous, taloudenhoito, rahankäyttö
"Babylonin rikkain mies -teoksen vertauskuvalliset tarinat tarjoavat talousneuvoja, jotka kuka tahansa voi ymmärtää tavallisella maalaisjärjellä. Suosittelen sitä kaikille."
- Tony Robbins

Kaikki haluavat lisää rahaa, mutta vain harva siinä onnistuu. Tarvitaan hyvää onnea ja päättäväisyyttä, mutta ennen kaikkea käyttökelpoisia neuvoja. Ei tarvitse olla finanssinero, jotta pystyy kohentamaan taloudellista tilannettaan, vaan hyvien neuvojen avulla kuka tahansa voi oppia hoitamaan raha-asioitaan paremmin. Babylonin rikkain mies kirjassa esitetään yksinkertaisia, mutta toimivia talousneuvoja, jotka soveltuvat kaikille.

Yrittäjä ja kirjailija George S. Clason kirjoitti 1920-luvulla nämä muinaiseen Babyloniin sijoittuvat vertauskuvalliset tarinat, joissa kauppiaat, käsityöläiset ja maanviljelijät oppivat säästämään, pääsemään eroon veloistaan ja hankkimaan lisää rahaa ja omaisuutta. Tarinat levisivät aikoinaan kulovalkean tavoin pankeissa ja vakuutuslaitoksissa, ja sen jälkeen lukuisat ihmiset ovat saaneet niistä oppia ja inspiraatiota raha-asioidensa hoitoon.

Babylonin rikkain mies paljastaa rahan ikiaikaiset ja pysyvät periaatteet, jotka pätivät tuhansia vuosia sitten ja pätevät yhä nykyäänkin. "Rahaa säätelevät tänä päivänä samat lait, jotka sitä säätelivät kuusituhatta vuotta sitten, kun varakkaat miehet astelivat Babylonin kaduilla.


Suosittelemme myös: