Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi

Furman, Ben
Nimeke: Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi
Tekijät: Furman, Ben (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840881
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 15.2.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 15.2.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 272
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 38.1 Perhe- ja kotikasvatus
Raikas ja uudenlainen lähestymistapa lasten kasvun tukemiseen ja haasteiden ratkaisemiseen.

Ben Furman on kirjoittanut kauan odotetun oppaan kaikille lasten vanhemmille. Hän perehdyttää siinä lukijan taitolähtöiseen kasvatukselliseen lähestymistapaan, jonka avulla vanhemmat voivat tukea eri ikäisten lasten kasvua ja auttaa heitä voittamaan niin pieniä kuin isompiakin kehityksen haasteita.

Taitolähtöisyys on käänteentekevä kasvatus- menetelmä. Päinvastoin kuin monet muut menetelmät, se ei syyllistä vanhempia, vaan antaa heidän käteensä toimivat avaimet, joiden avulla he voivat saada lapsensa innostumaan taitojen oppimisesta ja haasteiden voittamisesta.

Kirja sisältää runsaslukuisen määrän silmiä avaavia tarinoita ja tapausselostuksia, joiden avulla lukijalle avautuu taitolähtöisen lähestymistavan idea ja seikkaperäisesti laaditut ohjeet, joiden avulla vanhemmat voivat saman tien alkaa soveltaa menetelmää omien lastensa kanssa arjen tuoksinnassa.

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapian opettaja ja kirjailija. Hänen hyvinvointia ja mielenterveyttä käsitteleviä kirjojaan on ilmestynyt yli 20 kielellä.


Suosittelemme myös: