Den magiska resan — En meditativ sagobok för att varva ner och slappna av

Nordin, Maria
Nimeke: Den magiska resan — En meditativ sagobok för att varva ner och slappna av
Alkuteos: Taikamatka
Tekijät: Nordin, Maria (Kirjoittaja)
Ahlström, Krista (Kääntäjä)
Ratilainen, Anna (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523840980
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.10.2023
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Alkuteos: Taikamatka
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 71
Tuoteryhmät: Viisas Perhe
Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: L59.6 Lasten terveydenhoito. Lastentaudit
Avainsanat: rentoutus, tietoinen läsnäolo, tunnetaidot, interaktiivisuus, lapset (ikäryhmät)
En härlig utflykt på stranden eller ett besök i en magisk restaurang som följs av glädjefyllt födelsedagsfirande? Välj en av de sex inspirerande sagorna och följ med in i en sagovärld som väcker sinnena till liv. Den magiska resan är en meditativ sagobok för avslappning, att befinna sig i stunden och för att lyfta fram en positiv syn på livet och omgivningen.

Att få slappna av och kasta sig in i fantasins värld där positiva känslor väcks till liv, ger barnet en chans att få nya perspektiv på de utmaningarna som dom möter i vardagen. De pedagogiskt skrivna interaktiva berättelserna har för avsikt att ge stöd till att bemöta och bearbeta olika känslor och vardagssituationer. Barnet har möjlighet att uppleva äventyr i välbekanta miljöer såsom pulkabacken, lekparken eller stranden tillsammans med den vuxna som läser berättelsen.

Författaren Maria Nordin, mamma till fyra barn och skaparen till Free to Heal-metoden, har hjälpt tusentals människor jorden runt att hantera sina egna och barnens utmaningar och återfå balans i kropp och sinne. Metoden kan man lära sig antingen genom att läsa boken eller genom en online-kurs som båda blivit försäljningssuccéer. Filosofin bakom metoden, där positivitet och medvetenhet utgör en central roll, kommer fram i den här bokens berättelser på ett lättbegripligt sätt som passar in i barnets värld.

Boken är avsedd för att läsas högt och passar för både barnfamiljer och all barnverksamhet med större eller mindre grupper. Sätt dig bekvämt, ta ett djupt andetag och häng med ut på ett äventyr in i fantasiens värld.


Suosittelemme myös: