Ehdoton hyväksyminen — Elämän vastaanottaminen avoimin sydämin

Brach, Tara
Nimeke: Ehdoton hyväksyminen — Elämän vastaanottaminen avoimin sydämin
Alkuteos: Radical Acceptance
Tekijät: Brach, Tara (Kirjoittaja)
Sarvamitra (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840423
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.3.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Radical Acceptance
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 3. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 318
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, henkinen kasvu, itseluottamus, hyväksyminen (psykologia), mietiskely, itämainen filosofia, buddhalaisuus
Opi hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Riittämättömyyden tunteet ovat monilla meistä hyvin lähellä pintaa, ja ne tulevat helposti esiin, kun kohtaamme vastoinkäymisiä. Usein laiminlyömme tai tuomitsemme itseämme, kohtelemme itseämme kaltoin ja torjumme käsillä olevan hetken.

Ehdoton hyväksyminen on lempeä vastalääke arvottomuuden ja riittämättömyyden tunteisiin. Kirjan ohjattujen meditaatioharjoitusten ja pohdintojen avulla kohtaat kehosi, pelkosi, kipusi ja halusi hyväksyvästi ja myötätuntoisesti.

Länsimaista psykoterapiaa ja itämaisia meditaatioperinteitä taitavasti yhdistävä kirja muuttaa tottumuksemme kamppailla outoja, pelottavia ja kiihkeitä kokemuksia vastaan. Opit tunnistamaan mikä on todellista läsnä olevassa hetkessä ja ottamaan vastaan kaiken kohtaamasi avoimin sydämin.

Tara Brach on psykologi, suosittu luennoitsija ja meditaatio-opettaja. Hän on harjoittanut meditaatiota vuodesta 1975 lähtien. Tara Brach asuu Bethesdassa, Marylandissa.


Suosittelemme myös: