Elämän hurjin kyyti — Mitä opin 15 vuodessa Walt Disney Companyn pääjohtajana

Iger, Robert
Nimeke: Elämän hurjin kyyti — Mitä opin 15 vuodessa Walt Disney Companyn pääjohtajana
Alkuteos: The Ride of a Lifetime
Tekijät: Iger, Robert (Kirjoittaja)
Oksanen, Mika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840478
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 5.1.2023
Hinta: 38,00 € (34,55 € alv 0 %)

Alkuteos: The Ride of a Lifetime
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 263
Tuoteryhmät: Viisas Työ
Muut
Kirjastoluokka: 99.16 Elämäkerrat. Muistelmat, Tekniikan, tuotantoelämän, kaupan ja talouselämän edustajat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: johtajat, toimitusjohtajat, johtajuus, johtaminen, johtamiskulttuuri, suuryritykset, monialayritykset, viihdeteollisuus, elokuvateollisuus, elokuva-ala, media-ala
Avainsanat: Bob Iger, Disney, Johtaja, Johtaminen
Vaiheikkaassa muistelmateoksessa Robert Iger kertoo rehellisesti ja lämpimästi urastaan ja elämästään Walt Disney Companyn pääjohtajana. Elämän hurjin kyyti -teoksessa Iger avaa omalla kiehtovalla tavallaan arvomaailmaa ja oppeja, joita hän viisitoista vuotta kestäneen pääjohtajakautensa aikana rakensi ja kultivoi.

Iger keskittyy muistelmissaan sekä siihen pitkään ja polveilevaan matkaan, jonka Disneyn pääjohtajaksi pääseminen vaati, että tämän matkan aikana opittuihin periaatteisiin, jotka rakentavat todellista johtajuutta. Igerin aloittaessa Walt Disney Companyn pääjohtajana vuonna 2005 yhtiö oli kriittisessä ja haastavassa käännekohdassa, mutta Igerin ansiosta yhtiön arvo lähes viisinkertaistui.

Elämän hurjin kyyti -teoksessa Igerin painopiste on oikeudenmukaisessa ja onnistuneessa johtajuudessa. Optimistisella, päättäväisellä ja rohkealla otteellaan Iger toimii inspiroivana esikuvana jokaiselle, jota niin ammatilliseen kuin henkilökohtaiseen elämään liittyvä johtajuus kiehtoo ja motivoi.

Time-lehden vuoden 2019 liikemieheksi valittu Robert Iger tunnetaan poikkeuksellisen edistyksellisenä ja menestyksekkäänä pääjohtajana. Pääjohtajakautensa aikana hänellä oli Disneyllä yli 220 000 alaista ja hän vastasi muun muassa Pixarin ja Marvelin yritysostoista. New York Times -listaykköseksi nousseessa Elämän hurjin kyyti -kirjassa Iger paljastuu avoimeksi ja hurmaavaksi persoonaksi, joka älykkäästi ja humoristisesti tiivistää neljäkymmentäviisi vuotta kestäneen uransa jännittäväksi tarinaksi.

Kannen kuva: Gavin Bond
Kannen tyyli: Pete Garceau


Suosittelemme myös: