Elämänilon salaisuus ja onnellisuuden tiede

Yongey Mingyur Rinpoche
Nimeke: Elämänilon salaisuus ja onnellisuuden tiede
Alkuteos: The Joy of Living
Tekijät: Yongey Mingyur Rinpoche (Kirjoittaja)
Takkala, Soili (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840454
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 11.3.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: The Joy of Living
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 324
Tuoteryhmät: Viisaat Klassikot
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mietiskely, neurologia, ilo, onnellisuus, elämänhallinta, elämäntaito, buddhalaisuus
Kuinka löytää elämänilo ja onnellisuuden salaisuus?

Mitä yhteistä on nykyaikaisen neurotieteen ja ikivanhan buddhalaisen viisauden käsityksillä mielen toiminnasta ja todellisuuden perimmäisestä luonteesta?

Elämänilon salaisuus ja onnellisuuden tiede käy yksityiskohtaisesti läpi meditaation toimintaperiaatteita ja vaikutuksia. Kirjassa käsitellään meditaatiota neurologian valossa ja tutkitaan, miten meditaation säännöllinen harjoittaminen vaikuttaa aivojen onnellisuutta ja myötätuntoa käsitteleviin alueisiin.

Tieteellisen tarkastelun ohella kirjassa annetaan helposti lähestyttäviä meditaatio-ohjeita, joiden avulla voi löytää tien arkipäiväisten ongelmien läpi iloon, onnellisuuteen ja viisauteen. Onnellisuuden saavuttaminen ei lopulta ole niin monimutkaista kuin yleensä luullaan.

Yongey Mingyur Rinpoche (s.1975) on maailmankuulu tiibetinbuddhalainen mestari, joka on saavuttanut korkean aseman opettajana jo nuorella iällä. Buddhalaisuuden lisäksi hän on perehtynyt länsimaisiin tieteisiin ja työskennellyt neurologien ja psykologien kanssa kyetäkseen selittämään buddhalaisuutta ja meditaationharjoittamista tieteen kielellä.


Suosittelemme myös: