Elämäsi tärkein henkilö — Löydä itsesi

Takamäki, Merja
Nimeke: Elämäsi tärkein henkilö — Löydä itsesi
Tekijät: Takamäki, Merja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522607010
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 16,00 € (14,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 131
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Elämäsi tärkein henkilö on elämäntaito-opas sinulle, joka haluat löytää itsesi, vapauttaa luovuutesi ja heittäytyä elämän virran vietäväksi. Teos opastaa ja kannustaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja itsellesi sopivan tavan elää. Kun saat elämäsi tärkeimmän henkilön eli itsesi loistamaan, on muidenkin hyvä olla lähelläsi.

Kirjan monipuolisten harjoitusten avulla voit tutustua paremmin siihen henkilöön, joka olet juuri nyt, ja ottaa askelia kohti unelmaelämääsi. Ne auttavat sinua myös luovimaan läpi karikoista, joita sinun ja unelmiesi välillä saattaa vielä olla. Opit tarttumaan tilaisuuksiin ja näkemään mahdollisuudet ympärilläsi.

Teoksen kirjoittaja Merja Takamäki on Polunvalaisija-yrityksen valmentaja ja yrittäjä, joka on julkaissut oppaita myös muun muassa itsetuntemuksesta ja ajanhallinnasta. Hän uskoo, että ajatteluaan positiiviseksi, uteliaaksi ja avoimeksi muuttamalla, kuka tahansa voi alkaa elää unelmiensa elämää. Tämän teoksen päämääränä onkin valaista matkaasi elämän poluilla ja auttaa sinua löytämään niiltä iloa ja yllätyksiä


Suosittelemme myös: