Enkeli meditaatio: Rakkaus

Nevalainen, Sanni
Nimeke: Enkeli meditaatio: Rakkaus
Tekijät: Nevalainen, Sanni (Kirjoittaja)
Nevalainen, Sanni (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522609731
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 10.10.2020
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 1t 0m 20s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: meditaatio, henkinen kasvu, rakkaus, enkelit ja kanavointi, enkelit
Rakkauden enkelimeditaatio sisältää kaksi meditaatiota. Ensimmäinen osa keskittyy lempeän tehokkaasti rakkauden esteiden purkamiseen yhdessä enkeleiden kanssa ja rakkauden syvempään sallimiseen itselle. Annat itsellesi luvan rakastaa. Saat enkeleiltä rakkaustyökalun, jota voit käyttää koska vain, missä vain. Olet rakkaus itsellesi. Meditaatio on aikaa hellittää, antaa kehosi ja alitajuntasi päästää irti. Näin voit sallia itsellesi vapauden, rakkauden ja uudistumisen.

Toinen osa avaa säteilemään rakkautta kaikkialle. Enkelit avaavat tasoja ykseyden tietoisuuteen. Sydämesi rakkaudesta käsin voit luoda ja vastaanottaa unelmasi. Meditaatio aktivoi sydämesi rakkauden temppeliä. Siellä voit kokea syvää, pyyteetöntä rakkautta enkeleiden ja rakkaittesi kanssa. Sinusta tulee rakkausmajakka, joka kutsuu unelmat luokseen. Enkeliyhteyttäsi avataan, kirkastetaan ja syvennetään.

Meditaatioäänite sisältää kaksi noin puolen tunnin meditaatiota. Jälkimmäinen meditaatio alkaa heti ensimmäisen meditaation (kesto 31:04) jälkeen.

SANNI NEVALAINEN on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Hän pitää enkelikoulua sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia. Äänite on jatkoa äänitteille Enkelimeditaatio Paraneminen, Tie Runsauteen ja Syvärentoutus Kiitos-meditaatio. Sannin muut julkaisut ovat Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä -kirjat sekä Intuitio- ja Ilon kortit.


Suosittelemme myös: