Enkelit ystävinä — Miten otat vastaan rakkauden

Nevalainen, Sanni
Nimeke: Enkelit ystävinä — Miten otat vastaan rakkauden
Tekijät: Nevalainen, Sanni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522608604
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 3.2.2020 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 3.2.2020
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 222
Tuoteryhmät: Tulossa
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Enkelit ystävinä on maanläheinen tosielämän kuvaus Sanni Nevalaisen ja hänen enkelikoulustaan valmistuneiden enkelihoitajien elämästä enkeleiden kanssa.

Kirjassa Sanni kertoo siitä, miten hän elää elämäänsä enkeleiden kanssa. Miten hän esittää enkeleille kysymyksiä ja saa niihin vastauksia. Usein vastauksena on ollut harjoitus, jonka tekemällä löytyy vastaus omasta itsestä.

Kirja sisältää runsaasti harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Harjoituksia ja enkelihoitajien
tekstejä on moniin eri elämäntilanteisiin, esimerkiksi suorittamisen lopettamiseen ja tekemiseen vain ilon kautta sekä rakkaudelle avautumiseen ja sen vastaanottamiseen. Kaikki kirjan harjoitukset avaavat ja voimistavat yhteyttäsi
enkeleihin ja valon ja rakkauden maailmaan. Kirjan avulla pääset upealle matkalle itseesi ja voit saada elämääsi lisää iloa, oivalluksia, tasapainoa ja rakkautta. Kirja on Sannin enkelitrilogian itsenäinen päätösosa.

Sanni Nevalainen on ekonomi, entinen kilpapurjehtija, Suggestoterapeutti SHY, kouluttaja ja näkijä. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 12 vuotta. Lisäksi hän on Valon Taiteilija ja maalaa enkeleiden kanssa sydämen ja sielun kuvia. Hän myös opettaa enkeleiden ohjauksessa maalaamista ja tekee tilaustöitä.

Viisas Elämä on julkaissut Sannin ja Katja Frangen upeat Intuitio-kortit vuonna 2017 ja Sannin huippusuositut kirjat Enkeleiden matkassa vuonna 2018 ja Enkelit arjessa vuonna 2019. Lisäksi häneltä on julkaistu muistikirja Rakkauden polulla sekä meditaatio-tallenne Tie Runsauteen vuonna 2019.

www.valonvoimaa.fi


Suosittelemme myös: