Eteeristen öljyjen voimakortit — Vahvista värähtelyäsi luonnollisesti

Visuri, Mona; Palmu, Minna
Nimeke: Eteeristen öljyjen voimakortit — Vahvista värähtelyäsi luonnollisesti
Tekijät: Visuri, Mona (Kirjoittaja)
Palmu, Minna (Kirjoittaja)
Palmu, Minna (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523840874
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 28.4.2023
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: Viisaat Kortit
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Lisää päivääsi iloa, itsetuntemusta ja luonnon voimaa eteeristen öljyjen avulla.

Eteeristen öljyjen voimakortit ovat kaikille, jotka haluavat ammentaa voimaa luonnosta ja nostaa hyvinvointinsa uudelle tasolle. Voit käyttää kortteja valitsemalla intuitiivisesti jokaiseen päivään sopivan eteerisen öljyn. Voit myös hyödyntää kortteja ilman öljyjä. Niiden avulla löydät vastauksia, mitä kehosi ja mielesi tällä hetkellä tarvitsee ja mihin chakraan sinun tulisi keskittyä juuri nyt.

Eteeristen öljyjen voimakortit sisältävät 33 korttia, joissa on voimaannuttava miete ja kaunis kuvitus kuhunkin hetkeen. Kätevä rasia sisältää myös vihkosen, jossa kerrotaan enemmän kunkin kortin öljystä. Vihkosen tekstit keskittyvät erityisesti tunteisiin. Innostu käyttämään luonnon upeita aarteita näiden hurmaavien korttien avulla.

Mona Visuri on äiti, moniyrittäjä, valmentaja, vaikuttaja, sijoittaja ja intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs. Mona on käyttänyt eteerisiä öljyjä vuosia, mutta löysi niiden todellisen syvän hyvinvointia kohottavan voiman vasta oman elämänsä vastoinkäymisten jälkeen. Mona haluaa levittää eteeristen öljyjen taikaa ja niiden tuomia onnen tunteita kaikille.
monavisuri.com

Minna Palmu on elintarviketieteiden maisteri, kolmen vilkkaan lapsen äiti, wanna-be hyvinvointialan yrittäjä ja pienen tyttärensä omaishoitaja. Eteeriset öljyt ovat Minnalle elämäntapa, joka ilostuttaa ja sulostuttaa arkea ja auttaa monenlaiseen haasteeseen. Perheen lisäksi maalaaminen, käsillä tekeminen ja tanssiminen ovat hänelle rakkaita harrastuksia, samoin luonto ja meri. Minna toivoo kaikella tekemisellään jakavansa maailmaan enemmän iloa, valoa ja väriä.


Suosittelemme myös: