Goal Mapping -menetelmä — Käytännön työkirja : Kuinka toteutat unelmasi

Mayne, Brian; Siitonen, Leena
Nimeke: Goal Mapping -menetelmä — Käytännön työkirja : Kuinka toteutat unelmasi
Tekijät: Mayne, Brian (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840508
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 12.1.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 12.1.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 216
Tuoteryhmät: Tulossa
Viisas Mieli
Viisas Perhe
Viisas Ravinto
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Miksi toiset ihmiset menestyvät niin paljon paremmin kuin toiset? Tämä kysymys inspiroi Brian Maynea kehittämään Goal Mapping -menetelmän.

Brian Mayne kehitti Goal Mapping -metodin vuonna 1995, ja menetelmästä on kasvanut hämmästyttävän suosittu sekä yrityselämässä, opiskelumaailmassa että suuren yleisön keskuudessa.

Goal Mapping on ainutlaatuinen ja tehokas menetelmä, koska:

Siinä yhdistyvät ikiaikainen viisaus, nopeutettu oppimistekniikka ja tavoitteiden asettamisperiaatteet. Tuloksena on kokonaisvaltainen menestymismenetelmä.
Perinteisesti tavoitteiden asettamisen tekniikat painottuvat vasempaan aivopuoliskoon ja pohjautuvat sanojen loputtomaan toistoon, jonka avulla on pyritty suuntaamaan alitajunta haluttuihin tavoitteisiin. Goal Mapping puolestaan vaikuttaa molempiin aivopuoliskoihin. Menetelmä käyttää hyödyksi alitajunnan kieltä yhdistäen sanoja, kuvia ja symboleja ainutlaatuisen tehokkaalla tavalla.
Kyky asettaa ja saavuttaa tavoitteita on elämän mestaritaito, koska se mahdollistaa monien muiden taitojen ja kykyjen saavuttamisen.
Goal Mapping on käytännöllinen käsikirja, joka opastaa tämän ainutlaatuisen tekniikan käyttöön. Kirja näyttää, kuinka menetelmää voi soveltaa mihin tahansa tavoitteeseen. Mistä tahansa unelmoitkaan, Goal Mapping voi auttaa sinua toteuttamaan sen.


Suosittelemme myös: