Hajalla — Onneton totuus psykiatrian nykytilasta

Davies, James
Nimeke: Hajalla — Onneton totuus psykiatrian nykytilasta
Tekijät: Davies, James (Kirjoittaja)
Hartikainen, Teija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522603630
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 350
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: psykiatria, ihmiskuva, mielenterveyshäiriöt, mielenterveysongelmat, hoitomenetelmät, psyykenlääkkeet, psykoterapia, medikalisaatio, lääketeollisuus, lääkeala, markkinointi, mainonta, kritiikki
Hajalla - Onneton totuus psykiatrian nykytilasta valottaa lukijalle nykypäivän psykiatrian tilannetta, jossa lääketeollisuus valvoo tarkasti etujaan, ja mielenterveysongelmien hoidosta on tullut tuottavaa liiketoimintaa.

Psykoterapeutti James Davies kertoo teoksessaan, kuinka psykiatriassa rahan saaminen ja sairauden nimeäminen ovat nousseet potilaan hyvinvointia tärkeämmiksi seikoiksi. Syytelista on pitkä ja todisteet raskauttavia. Kirjassa kuvaillaan muun muassa epäonnistuneiden lääketieteellisten kokeiden pimittämistä julkisuudelta ja tutkimustulosten vääristelyä. Hajalla paljastaa minkälaisen hinnan lääketeollisuus veloittaa auttamisen nimissä. Tosiasiassa alaa näyttää kiinnostavan ainoastaan omien voittojen maksimointi.

James Davies on psykoterapeutti ja antropologi. Suomennoksen esipuheen on kirjoittanut psykiatri ja psykoterapeutti Ben Furman.


Suosittelemme myös: