Hehkumaa

Jänö, Rasaliina
Nimeke: Hehkumaa
Tekijät: Jänö, Rasaliina (Kirjoittaja)
Jänö, Rasaliina (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523841826
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 5.4.2024
Hinta: 21,00 € (19,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 3t 44m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Uutuudet
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 8 - 11
Avainsanat: fantasia, fantasiakirjallisuus, seikkailu, seikkailukirjallisuus, lapset
Genre: fantasia
Viereismaailmojen seikkailut jatkuvat!

Reetta tarvitsee lepoa Naumaan seikkailujen jälkeen ja päättää viedä Valpurin mökkilomalle. Mukaan tulee Valpurin kaksi kaveria - ja yksi lemmikkikani. Tyttöjen ja äidin näkemykset hemmottelulomasta eivät aivan kohtaa...

Valpurin nukahdettua auton tasaiseen hyrinään hänen luokseen saapuu vieras tyttö. Viereismaailma Hehkumaasta tuleva Tähtivalo kaipaa kipeästi apua. Hehkumaan kansa on hädässä, sillä heidän energiaolentojensa hehkunmunat on varastettu.

Mitkä ihmeen hehkunmunat, saatat tässä vaiheessa kysyä. Tähtivalon sanoin: ”Hehku on energiaa. Se on kuin voileipä ja kuppi teetä - tai patteri tai päivän vitamiini. Hehkut pitävät meidät hengissä.”

Mutta onko jo myöhäistä? Ja pysyvätkö nuoret hengissä ilman puhelimiaan, kun sähkö uupuu mökistä kokonaan? Miten lattialuukun alta löytyvät vanhat koulukuvat liittyvät kaikkeen?

Lasten fantasiaromaani Hehkumaa paneutuu koulukiusaamiseen ja sen niin kiusatulle kuin kiusaajalle aiheuttamiin haavoihin. Pienestä kiusasta kasvaa suuri, kaiken alleen jättävä vyöry. Pystyykö pahan päihittämään ja muuttamaan hyväksi?

Rasaliina Jänö on Järvenpäässä asuva kirjailija ja kuvataiteilija. Hän on julkaissut aiemmin lasten kuvakirjoja sekä alakouluikäisille suunnatun fantasiatarinan Taikakello, joka aloitti Viereismaailmojen seikkailujen sarjan.


Suosittelemme myös: