Hengitys — Uutta tietoa kadonneesta taidosta

Nestor, James
Nimeke: Hengitys — Uutta tietoa kadonneesta taidosta
Alkuteos: Breath: The New Science of a Lost Art
Tekijät: Nestor, James (Kirjoittaja)
Kuula, Taija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841499
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 14.4.2023
Hinta: 25,50 € (23,18 € alv 0 %)

Alkuteos: Breath: The New Science of a Lost Art
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: e-kirjat
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
Pehmeäkantinen kirja, 2022

34,00 €

Hengittäminen on automaattinen ja vaistomainen toiminto, jota ilman emme olisi elossa. Hengitämme sisään ja ulos arviolta 25 000 kertaa päivässä. Silti olemme kadottaneet kyvyn hengittää oikein.

Toimittaja James Nestor matkusti ympäri maailmaa selvittämässä, miksi kadotimme hengittämisen taidon ja miten voisimme oppia hengittämään terveyttä ja hyvinvointia edistävällä tavalla. Hän tutustui ikivanhoihin hengitystekniikoihin, kuten tummoon, pranayamaan ja sudarshan kriyaan ja niiden harjoittajiin, sekä hengitykseen perehtyneisiin tutkijoihin ja osallistui erilaisiin hengityskokeisiin. Kävi ilmi, että pienetkin muutokset hengitystavassa voivat vaikuttaa voimakkaasti elämänlaatuun ja tuoda helpotusta muun muassa kuorsaukseen, astmaan ja moniin autoimmuunisairauksiin.

Omakohtaisen selvitystyönsä lisäksi Nestor nojaa kirjassaan lääketieteen, psykologian, biokemian ja fysiologian näkemyksiin hengityksestä. Kirja tuulettaa luutuneita käsityksiä kaikkein perustavanlaatuisimmasta toiminnostamme ja inspiroi hengittämään paremmin.


Suosittelemme myös: