Herkän vatsan kokkikoulu — Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa

Tervo, Pauliina
Nimeke: Herkän vatsan kokkikoulu — Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa
Tekijät: Tervo, Pauliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522604873
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2. painos, 2017
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 243
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Ravinto
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruoanvalmistus, erikoisruokavaliot, leipominen, gluteeniton ruokavalio, ruokavaliot, terveysvaikutukset, suolisto, terveys, ruoansulatus, ärtyvän suolen oireyhtymä, suoliston taudit
Turvottaako? Närästääkö? Kärsitkö ilmavaivoista tai ummetuksesta? Onko vatsasi usein kipeä iltaisin etkä tiedä, mistä vaivat johtuvat?

Et ole yksin. Suomessa on lähestulkoon miljoona ihmistä, jotka kärsivät toiminnallisista vatsavaivoista. Jatkuvat vatsaongelmat voivat viedä elämisen ilon. Ne stressaavat, heikentävät elämänlaatua, masentavat ja vaikuttavat jopa itseymmärrykseen sekä ihmisten välisiin suhteisiin. Vatsavaivojen tuomat haitat ulottuvat ihmisen koko elämään ja arkeen. Siksi vatsavaivojen hoitamisella on paljon suurempi merkitys kuin uskommekaan.

Herkän vatsan kokkikoulu on ruokakirja sinulle, joka haluat päästä eroon toiminnallisista vatsavaivoista ja voida hyvin. Reseptien lähtökohtana on lääkärien ja ravitsemusterapeuttien suosittelema, huonosti sulavien ja kaasua tuottavien hiilihydraattien FODMAP-rajoitus. Ravinto on erinomainen työkalu, joka parantaa ja auttaa vatsaa ja suolistoa voimaan päivä päivältä paremmin. Kun sinä hoidat suolistoasi, se hoitaa sinua, ja sama ravinto, joka hellii herkkää vatsaa, pitää myös vyötärön hoikkana.

Herkän vatsan kokkikoulun tavoitteena on selättää toiminnalliset vatsavaivat ja tuoda iloa ja inspiraatiota keittiöösi. Uudenlaisten reseptien avulla opit laittamaan ruokaa uudella tavalla, leipomaan kuohkeaa ja pehmeää gluteenitonta leipää sekä valmistamaan terveyttä tukevia herkkuja, jotka maistuvat kaikille. Kun vatsavaivat helpottavat, alat arvostaa ruoanlaittoon käyttämääsi aikaa ja suhtautua kiitollisin mielin parantaviin ruoka-aineisiin.


Suosittelemme myös: