Herkkyys on vahvuutta — Empatian voima vaativassa maailmassa

Moorjani, Anita
Nimeke: Herkkyys on vahvuutta — Empatian voima vaativassa maailmassa
Alkuteos: Sensitive is the New Strong
Tekijät: Moorjani, Anita (Kirjoittaja)
Hartikainen, Teija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840379
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.4.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Sensitive is the New Strong
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 222
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: empatia, herkkyys (psykologia), persoonallisuuden piirteet, luonteenpiirteet, itsetuntemus, sosiaalinen vuorovaikutus, resilienssi, elämäntaito
Oletko empaatikko? Lue, kuinka voit valjastaa ja vaalia supervoimaasi nykyajan vaativassa ja pelontäyteisessä maailmassa.

Herkät ja epäitsekkäät empaatikot eivät ainoastaan vaistoa muiden tunteita, vaan myös imevät ne itseensä, mistä seuraa aistien ylikuormittumista ja uupumusta. Auttamisen ja miellyttämisen halu houkuttelee heidän lähelleen ihmisiä, joiden loputtomat tarpeet imevät voimat tyhjiin. Tässä käytännönläheisessä ja syvällisessä kirjassa Anita Moorjani opastaa, miten usein taakkana pidetyn empaattisuuden voi kääntää voimavaraksi, josta on iloa ja hyötyä paitsi empaatikolle itselleen, myös toisille ja planeetallemme.

Moorjani, empaatikko itsekin, ammentaa omista sekä muiden vertaistensa kokemuksista näyttäessään tietä kohti aidompaa ja pelottomampaa elämää ja tervettä itsekunnioitusta erilaisten vinkkien ja menetelmien avulla.

Anita Moorjani on kirjailija ja puhuja, jonka teokset Taivas maan päällä ja Kuolema antoi minulle elämän ovat olleet kansainvälisiä myyntimenestyksiä.


Suosittelemme myös: