Hulluna pilatekseen

Lempiäinen, Heikki
Nimeke: Hulluna pilatekseen
Tekijät: Lempiäinen, Heikki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840522
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 8.8.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 235
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Kirjastoluokka: 79.2 Voimistelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: Pilates-menetelmä, ohjaajat (kasvatus ja opastus), harjoittelu, harjoitteet, henkilöhistoria, historia
Jos et vielä ole hullaantunut pilateksesta, valmistaudu ihastumaan lajiin, joka voi parhaimmillaan kulkea elämänmittaisen matkan kanssasi.

Hulluna pilatekseen on Heikki Lempiäisen esikoistietokirja, joka vie sinut seikkailulle pilateksen historiaan ja menetelmän kehittäjän Joseph Pilateksen kiehtovaan maailmaan. Kirja uppoutuu menetelmän perusperiaatteisiin, sen harjoittamiseen ja opettamiseen ja lopuksi paljastaa, miksi siihen ihastuneita on jo miljoonia. Heikki Lempiäiselle pilates on elämäntapa ja intohimo, josta hän haluaa kirjassaan kertoa niin harrastajalle, ohjaajalle kuin lajista muuten vain kiinnostuneelle lukijalle.

Inspiroivat ja värikkäät haastattelut alan huippuasiantuntijoiden kanssa valaisevat, miksi pilateksesta on nopeasti kehittynyt ihmisiä yhdistävä maailmanlaajuinen ilmiö. Sami Hultin valokuvat ja Tomas Heinosen piirrokset havainnollistavat, kuinka monipuolista menetelmää voidaan soveltaa käytäntöön. Kirja kuljettaa sinua lempeästi kohti parempaa tasapainoa, itsetuntemusta ja liikkumisen riemua - ehkä jopa hullaantumiseen asti!

Heikki Lempiäinen on pilates-ohjaaja ja -kouluttaja, tanssi- ja liiketerapeutti, musiikinopettaja sekä musiikkiterapeutti. Nykyään Heikki toimii täysipäiväisesti omistamassaan Studio Heikki Pilates -studiossa, joka sijaitsee Pikku-Huopalahdessa Helsingissä.


Suosittelemme myös: