Ihana kamala nepsy-arki

Lomas, Krista
Nimeke: Ihana kamala nepsy-arki
Tekijät: Lomas, Krista (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841574
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 21.8.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 21.8.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Toivoa ja vertaistukea nepsy-perheiden haasteisiin.

"Haluan, että kaikilla lapsilla on samat mahdollisuudet, niin myös nepsy-lapsillani. Samat mahdollisuudet, kuin muillakin lapsilla. Ei haittaa, vaikka joudun tekemään enemmän töitä ja näkemään vaivaa, että tämä toteutuu. Vaikka joskus tuntuu, että olen äiti, jolla on vaikean vanhemman leima otsassa, en koskaan lopeta puolustamasta ja tekemästä töitä sen eteen, että kaikki lapset ovat tasavertaisia."

Kymmenen vuotta sitten Krista Lomas seisoi sairaalan pihalla neljävuotiaan juuri diagnosoidun autistisen poikansa kanssa ja ihmetteli, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Ihana kamala nepsy-arki tarjoaa niitä vastauksia, joita Krista olisi juuri sillä hetkellä kaivannut. Kuka nyt auttaisi? Mistä löytyisi terapiaa ja tukea? Miten huolehtia omasta jaksamisestaan vanhempana?

Nepsy-lapsen vanhemman voi olla haastavaa hallita elämää ja tuntea tekevänsä kaikkensa lastaan tukeakseen. Kirjan sivuilta löydät vertaistukea arjen eri haasteisiin.

Rohkaiseva, inspiroiva ja samaistuttava kirja täydentää tavanomaista ajattelua nepsy-lapsista ja tarjoaa laajempaa näkemystä eri tavalla ajattelevien ihmisten hyväksymiselle, ymmärtämiselle ja tasavertaisuudelle yhteiskunnassa.

Krista Lomas on ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, neurokirjon kokemusasiantuntija ja äiti, jonka kolmesta lapsesta kahdella on yhteensä viisi diagnoosia. Krista on kahden nepsy-lapsen omaishoitaja ja työskentelee nepsy-valmentajana sekä luennoitsijana. Työssään hän tapaa paljon lapsia, nuoria ja aikuisia, joilla on neuropsykiatrisia haasteita. Kristan missiona on tukea ja innostaa erityislasten vanhempia ja toimia kaikkien nepsy-lasten äänenä.


Suosittelemme myös: