Ilon kortit (+opaskirja)

Frange, Katja
Nimeke: Ilon kortit (+opaskirja)
Tekijät: Frange, Katja (Kirjoittaja)
Nevalainen, Sanni (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522609236
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 38,00 € (34,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: 44 korttia, opaskirja ja kotelo
Tuoteryhmät: Viisaat Kortit
Kirjastoluokka: A17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Ilon kortit tuovat elämääsi keveyttä ja myönteisyyttä. Ne muistuttavat elämän positiivisesta puolesta ja siitä, että ilo voi olla syvästi parantavaa ja muuttavaa voimaa.
Elämme ajassa, jossa tarvitaan enemmän positiivisuutta, valoa ja iloa maailmaan. Se lisää parantavaa energiaa maailmassa. Suuri muutos parempaan ei tapahdu murehtimisen ja toivottomuuden kautta, vaan ilosta ja inspiraatiosta, rakkaudesta. Ilo on syntymäoikeutesi.
Katja Frangen ja Sanni Nevalaisen yhteistyössä syntyneet Ilon kortit ovat jo heidän toinen yhteistyö huippusuosittujen Intuitiokorttien jälkeen.

Sanni Nevalainen on KTM, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Viisas Elämä on julkaissut häneltä muun muassa enkelitrilogian Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä. Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja, näkijä ja taiteilija. Intuitiolla ja Kuunsilta -kirjojen sekä Naisen Voimapakan myötä hänet tunnetaan etenkin intuitiivisen elämän sanansaattajana ja feminiinisen tietoisuuden avaajana.


Suosittelemme myös: