Itseluottamus — Kestomenestys mielessä

Leppänen, Makke; Leppänen, Niko
Nimeke: Itseluottamus — Kestomenestys mielessä
Tekijät: Leppänen, Makke (Kirjoittaja)
Leppänen, Niko (Kirjoittaja)
Ketola, Timo (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522606211
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsekasvatus, itseluottamus, menestyminen, tavoitteet, itsetunto, kyvykkyys, psyykkinen valmennus
Jokainen meistä tietää, miten helppoa toimiminen ja tekeminen on, kun itseluottamuksemme on kunnossa. Tosiasia on, että jokainen meistä ilmestyi tähän maailmaan rajattomalla itseluottamuksella ja alituisen oppimishaluisella mielellä varustettuna. Rajaton itseluottamus ja sammumaton palo oppia uutta mahdollistivat sen, että kehittymisemme ensimmäisinä elinvuosinamme oli lähes eksponentiaalista.

Harva meistä kuitenkin tuntee oloaan rajattoman itsevarmaksi enää vanhemmalla iällä. Mikä estää meitä kokemasta sitä samaa rajattoman itseluottamuksen tilaa aikuisena kuin koimme niin usein lapsena?

Vallalla olevan ajattelutavan mukaan itseluottamus, ja samalla kaikki muut tunnetilat, ovat seurausta itsemme ulkopuolisista tekijöistä ja olosuhteista. Tämän kirjan tarkoitus on vetää matto alta tältä ajattelutavalta ja esitellä aivan uudenlainen ymmärrys ihmismielen toiminnasta ja kokemuksemme syntytavasta. Itseluottamus on luontainen perustilamme ihmisinä ja vain väärinymmärrys ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta sisäiseen olotilaamme luo illuusion itseluottamuksen puutteesta. Kun tämä väärinymmärrys poistetaan, jäljellä jää luontainen itseluottamus ja itsevarmuus. Menestyminen ja onnistuminen ovat tämän mentaalisten esteiden poistamisprosessin väistämättömiä seurauksia.


Suosittelemme myös: