Järjestä elämäsi — Irti kodin ja mielen tavarataakasta

Holmström, Laura
Nimeke: Järjestä elämäsi — Irti kodin ja mielen tavarataakasta
Tekijät: Holmström, Laura (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841536
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 11.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 11.9.2024
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Opi luopumaan tavaroista ja raivaa tilaa elämälle.

"Kierrämme epämiellyttäviä tunteita, joita tavarat meissä herättävät. Siksi tavarakarsinnan aloittaminenkin on hankalaa. Vetäydymme kotitöiden ja kodin järjestämisen edessä. Haluamme välttää turhaa energiankuluttamista tavaroiden läpikäyntiin ja siivoamiseen. Välttämisreaktiota pitäisi kuitenkin oppia välttämään."

Ammattijärjestäjä Laura Holmströmin kirjassa perehdytään tunteiden syntymekanismeihin ja niiden vaikutuksiin luopumisprosessissa. Saat keinoja työstää omia tunteitasi suhteessa tavaraan, ympäröiviin ihmisiin ja kulttuuriin. Järjestä elämäsi selvittää, miksi luopuminen on välillä niin vaikeaa ja ahdistavaa.

Saat haltuusi kodin järjestämisen keinoja ja raivausmenetelmiä ammattijärjestäjä Holmströmin kokemuksella ja vinkeillä. Voit hyödyntää kirjan neuvoja oman elämäsi tunteiden selvittämiseen ja niistä aiheutuvien tavarakasamysteerien ratkaisemisessa.

Tunteiden järjestäminen, elämän priorisointi ja päätöksentekotaito on opeteltavissa. Luopumislihasta voi harjoittaa käytännöllisillä ajatuksilla. Jokainen voi löytää uudenlaisen järjestyksen, kunhan on valmis päästämään irti vanhasta.

Laura Holmström on koulutettu ammattijärjestäjä, tv-esiintyjä, kouluttaja, luennoitsija, verkkovalmentaja ja somen ammattilainen. Laura on tullut tutuksi yleisölle hyvän mielen reality-ohjelmasta Kaaoksen kesyttäjät (MTV3), jossa hän auttaa perheitä päästämään irti elämää haittaavista tavaramääristä. Lauralla on taito tempaista ihmiset mukaan sekä lavalla että sosiaalisessa mediassa. Hän opettaa turhien asioiden kyseenalaistamista ja auttaa kehittämään ymmärrystä tavarasuhteen, ympäristön ja mielen merkitystä elämässämme sekä rohkaisee toteuttamaan arjen prioriteetit oman näköiseen elämään.


Suosittelemme myös: