Järjestä elämäsi — Irti kodin ja mielen tavarataakasta

Holmström, Laura
Nimeke: Järjestä elämäsi — Irti kodin ja mielen tavarataakasta
Tekijät: Holmström, Laura (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841536
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 11.9.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 11.9.2024
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tulossa
Etusivu
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Elämä on järjestämisen arvoinen.

Luovu turhasta ja opi raivaamaan tilaa merkityksellisille asioille.

Tavarat voivat heijastaa menneitä tapahtumia ja ihmisiä, rakkautta, tuskaa ja häpeää tai tulevaisuuden haavekuvia. Tavaroiden herättämät tunteet voivat myös saada välttelemään niiden läpikäyntiä ja järjestämistä. Ammattijärjestäjä Laura Holmström opastaa kirjassaan Järjestä elämäsi - Irti kodin ja mielen tavarataakasta, miten voit työstää omia tunteitasi suhteessa tavaraan, ympäröiviin ihmisiin ja kulttuuriin. Ymmärryksen myötä opit luopumaan vanhasta ja teet tilaa uudelle.

Kirja herättää pohtimaan syitä kotiin kerääntyville tavarakasoille, kyltymättömälle ostohimolle, kaappien sekamelskalle ja luopumisen vaikeudelle. Rehellinen itsensä, tunteidensa ja arvojensa kohtaaminen voi luoda elämään niin vakaan pohjan, että mieli ja koti alkavat järjestäytyä tasapainoon. Aito ilo ja merkityksellisyys löytyvät.
Tunteiden järjestäminen, elämän priorisointi ja päätöksentekotaito on opeteltavissa. Holmström antaa hyödyllisiä vinkkejä kodin järjestämiseen ja tavaroiden raivaamiseen, joiden avulla voit uudistaa paitsi kotisi myös koko elämäsi.

Laura Holmström on koulutettu ammattijärjestäjä, tv-esiintyjä, kouluttaja, luennoitsija, verkkovalmentaja ja somen ammattilainen. Laura on tullut tutuksi yleisölle hyvän mielen reality-ohjelmasta Kaaoksen kesyttäjät (MTV3), jossa hän auttaa perheitä päästämään irti elämää haittaavista tavaramääristä.


Suosittelemme myös: