Joogaa kivun lievitykseen

McGonigal, Kelly
Nimeke: Joogaa kivun lievitykseen
Alkuteos: Yoga for Pain Relief
Tekijät: McGonigal, Kelly (Kirjoittaja)
Kassila, Taavi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522609250
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Yoga for Pain Relief
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Kirjastoluokka: 59.33 Rentoutus. Uni. Unettomuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jooga, harjoitukset, hengitys, venyttely, rentoutus, mietiskely, terveysvaikutukset, krooninen kipu, kivunhoito, psykofysiologia
Eroon kroonisen kivun aiheuttamasta fyysisestä ja emotionaalisesta taakasta.

Joogan perinteinen viisaus ja kehon ja mielen tutkimuksen tuoreimmat tulokset voivat yhdessä tehdä lopun kroonisen kivun tuottamasta kärsimyksestä.
Jooga vahvistaa lihaksia, ja sen avulla voi todistetusti hoitaa selkäkipua, polvikipua ja monia muita vaivoja. Jooga lievittää stressiä, ahdistusta ja masennusta, jotka voivat aiheuttaa ja pahentaa kipua.

Kattava fyysinen ja henkinen työkalupakki esittelee lempeitä asentoja ja käytännön keinoja kivun karkottamiseksi. Syvärentoutusharjoitusten avulla voit päästä sopuun kehosi kanssa. Kun krooninen kipu päästää sinut otteestaan, alat tuntea itsesi jälleen omaksi itseksesi.

Menestyskirjailja Kelly McGonigal on psykologi, Stanfordin yliopiston luennoitsija ja maineikas joogaopettaja. Hän on ansioitunut mind-body-tutkija, joka tahtoo työssään muuntaa tutkimuksesta saatavan tiedon käytännön toimiksi.


Suosittelemme myös: