Joutilas matkailija — Hitaan matkustamisen taito

Kieran, Dan
Nimeke: Joutilas matkailija — Hitaan matkustamisen taito
Alkuteos: The Idle Traveller
Tekijät: Kieran, Dan (Kirjoittaja)
Korhonen, Jussi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522606129
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

Alkuteos: The Idle Traveller
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 187
Tuoteryhmät: Viisas Matkaaja
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: T40.8 Matkakuvaukset
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: matkustaminen, matkailu, lomailu, joutilaisuus, kiireettömyys, downshiftaus, elämänhallinta, elämäntaito, ajankäyttö
Kovakantinen kirja, 2013

28,00 €

Nopein lento internetistä, taksilla lentokentälle ja sieltä pois, pikaisesti hotellin suojiin. Kuulostaako tutulta? Dan Kieranin mukaan olemme menettäneet matkustamisen taidon. Kiireessämme levähdyshetkeen arjen murheista, emme enää kiinnitä huomiota matkaan itseensä. Joutilas matkailija on innostava kehotus mielekkääseen matkailuun ja matkasta nauttimiseen.

Kieran arvostelee pikaruokalomailua kärkevästi. Hän väittää, että todella nauttiaksemme ja oppiaksemme jotain merkittävää meidän tulee rikkoa rajojamme. Heittää matkatoimiston esite roskiin, sukeltaa seikkailuihin, valita leppoisa matkustaminen lentämisen sijaan ja tutustua niihinkin paikallisiin, jotka eivät tarjoile mojitoja. Rohkeilla matkasuunnitelmilla ja epäjärjestyksen sallimisella matkustaminen voi olla elämää muuttavaa.

Dan Kieran on kirjoittanut matkustamisesta muun muassa The Timesiin, The Guardianiin ja The Observeriin. Hän on pitkän linjan hitaan matkustamisen puolesta puhuja. Joukkorahoitteisen unbound-kustantamon perustaja Kieran on kirjoittanut myös usean bestsellerin.


Suosittelemme myös: