Kadotettu tieto — Muinaiskansojen viesti maailmalle

Enqvist, Mervi
Nimeke: Kadotettu tieto — Muinaiskansojen viesti maailmalle
Tekijät: Enqvist, Mervi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841208
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 13.9.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 13.9.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Voisiko jokainen maailman viisausperinne olla lähtöisin
samasta paikasta, yhtenä tiettynä aikakautena?

Kadotettu tieto - Muinaiskansojen viesti maailmalle kuljettaa lukijan sivilisaation synnyn historiaan. Sukellamme myyttisten tarinoiden kautta eri viisausperinteiden tietoon. Tutkimme perinteiden ja tarinoiden alkuperiä sekä sitä, miten ne liittyvät toisiinsa.

Teoksen tarinoiden ytimessä on serpent, käärme tai kundaliinienergia. Myyttien kautta kirja avaa lukijalle kundaliinimysteerin. Teos käsittelee sitä, mistä ja missä vaiheessa energia saapuu meihin, miksi se on ihmiskunnan kehitykselle tärkeä, entä minkä vuoksi olemme unohtaneet sen ja jättäneet omaan arvoonsa?

Kirjan sydänmeditaatio ohjaa kohti valoa ja itsemme näköistä elämää. Sen avulla jokainen voi valjastaa oman todellisuuden sekä ikiaikaisen viisauden yhdeksi luovuuden ja rakkauden mahdollisuudeksi.

Mervi Enqvist (Inderjit Kaur Khalsa) on kundaliinijoogaopettaja yli 20-vuoden kokemuksella. Hän on Kundaliinijooga Helsinki -joogastudion perustaja ja omistaja. Suomen lisäksi hän on opettanut kundaliinijoogaa Yhdysvalloissa sekä Turkissa. Mervin aikaisemmat kirjat Voiman tie (Tammi 2009), Chakrapolku (Tammi, 2014), Tie tasapainoon (Tammi, 2018) sekä Aikamatka - sielun reissukirja (Viisas Elämä, 2021) ovat ilmestyneet nimellä Inderjit Kaur Khalsa. Mervi on Energy Activation -menetelmän kehittäjä sekä opettajakouluttaja @Academy of Higher Consciousness. Tällä hetkellä Mervi asuu ja opettaa Helsingissä.


Suosittelemme myös: