Kadotettu tieto — Muinaiskansojen viesti maailmalle

Enqvist, Mervi
Nimeke: Kadotettu tieto — Muinaiskansojen viesti maailmalle
Tekijät: Enqvist, Mervi (Kirjoittaja)
Alakulju, Julia (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789523841208
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.9.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 222
Tuoteryhmät: Etusivu
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: myytit, energia, tietoisuus, maailmansyntymyytit, muinaiskansat, alkuperäiskansat, kundalinijooga, henkisyys, mietiskely
Oletko miettinyt, mistä elämän energia syntyy ja miten se vaikuttaa meihin? Kirjassa Kadotettu tieto - muinaiskansojen viesti maailmalle pohditaan elämän mysteeriä henkisestä näkökulmasta. Jokaisessa ihmisessä uinuu kundaliinienergiaa, mutta mitä se käytännössä on? Mitä tarkoittaa tietoisuuden herääminen? Entä mikä on sydämen merkitys henkisyydessä?

Ihmiskunta on aina etsinyt vastausta elämän perimmäisiin kysymyksiin. Olemme kuitenkin vieraantuneet sydämen viisaudesta, johon useilla muinaisilla kulttuureilla oli läheinen yhteys. Ihmiskunnan yhteinen tietoisuus näkyy esimerkiksi tarinoissa maailman synnystä. Monet viisaudet elävät edelleen myyteissä.

Kirjan jokaisessa osiossa on harjoituksia, jotka nostattavat, avaavat ja tasapainottavat elämänenergiaa. Lisäksi kirjan viimeisessä luvussa on ohjeet Sydänmeditaatioon, joka auttaa luomaan yhteyden omaan sisäiseen viisauteen.

Mervi Enqvist on kirjailija, kundaliinijoogan opettaja ja joogakoulun perustaja sekä elokuvaohjaaja. Hän on aikaisemmin kirjoittanut neljä kirjaa joogasta ja henkisyydestä. Hänen edellinen teoksensa Aikamatka - sielun reissukirja (Viisas elämä, 2021) on julkaistu nimellä Inderjit Kaur Khalsa.


Suosittelemme myös: