Kasvojooga — Hehkua iholle kiinteyttävien harjoitusten avulla

Collins, Danielle
Nimeke: Kasvojooga — Hehkua iholle kiinteyttävien harjoitusten avulla
Alkuteos: Face Yoga
Tekijät: Collins, Danielle (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522608840
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Face Yoga
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 168
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Kirjastoluokka: 59.31 Kauneudenhoito. Ulkonäkö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kasvot, jooga, harjoitukset, hieronta, rentoutus, ihonhoito, kauneudenhoito, hyvinvointi
Kasvojooga on nopea, helppo ja tehokas keino tuntea olosi nuoremmaksi ja terveemmäksi - täysin luonnollisesti. Danielle Collins on yksi maailman johtavista kasvojooga-asiantuntijoista, jonka viiden minuutin menetelmää päivittäin noudattamalla ilmeesi muuttuu pirteämmäksi ja iloisemmaksi. Kiinteyttävät, hierovat ja rentouttavat liikkeet parantavat kasvojen verenkiertoa ja saavat ihosi hehkumaan.

Kaikenikäisille sopivat harjoitukset lisäävät kehosi kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja niiden lomassa lukija saa myös terveelliseen elämäntapaan kannustavia ohjeita ruokavaliosta ja ihonhoidosta.

Danielle Collins on maailman johtava kasvojooga-asiantuntija sekä ravinto- ja hyvinvointivalmentaja. Hänellä on monipuolinen koulutus myös muun muassa eri rentoutusterapioista ja joogasta. Danielle on jakanut holistista terveys- ja kauneustietämystään menestyksekkäästi eri medioissa jo yli 15 vuoden ajan.


Suosittelemme myös: